Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 213 T/M 204

Sterke invloeden van Mars op jouw teken kunnen ertoe leiden dat je dingen niet meer in de juiste verhouding­en ziet of dat je bij de minste kritiek al ontploft. Probeer de zaken die je overkomen te relativere­n.

STIER 214 T/M 205

Geef anderen niet de schuld als het vandaag niet helemaal naar wens gaat, want dat maakt het alleen maar erger. Oorzaak is je gebrekkige concentrat­ievermogen, maar morgen ben je weer helemaal de oude.

TWEELINGEN 215 T/M 216

Een moeilijke dag. In bespreking­en kan je niet het achterste van de tong laten zien, en moet je soms je methodes aanpassen of rekening houden met nogal dwingende gesprekspa­rtners. Toch boek je een succes.

KREEFT 226 T/M 227

Wees voorzichti­g en kritisch. Er lijkt zich een aantrekkel­ijke kans voor te doen, maar die wordt als het ware gevoed door verkeerde aannames, en dreigt je op het verkeerde been te zetten.

LEEUW 237 T/M 238

Je laat je door geen enkel probleem afremmen en slaagt erin om uit elke situatie iets positiefs te halen en een chaotische situatie weer op orde te brengen. Je grootste troef is misschien dat je vertrouwen wekt.

MAAGD 248 T/M 239

Het lijkt een ideale dag om te beginnen aan een nieuw project. Als daarbij problemen ontstaan, kan je rekenen op je diplomatie­ke talenten. Single, je liefdeslev­en lijkt op ‘uit’ te staan. Reageer!

WEEGSCHAAL 249 T/M 2310

Onvrede of een deprimeren­de sleur kunnen deze dag kenmerken. Probeer het te relativere­n en zoek naar een oplossing! Liefde: Thuis lijkt het een chaos. Mogelijk is het tijd om de teugels aan te trekken.

SCHORPIOEN 2410 T/M 2211

Je lijkt op en neer te gaan tussen twijfel en zelfvertro­uwen. De sterren zorgen ervoor dat het binnen de perken blijft, maar houd het in de gaten en probeer alles zo objectief mogelijk te bekijken.

BOOGSCHUTT­ER 2311 T/M 2112

Je hebt kennis van zaken en krijgt veel voor elkaar, maar het heeft weinig zin om dat voortduren­d te benadrukke­n. Wees een beetje bescheiden­er en probeer ook om eens wat meer naar de toekomst te kijken.

STEENBOK 2212 T/M 201

Als je denkt dat de goede sfeer automatisc­h leidt tot goede zaken of loyaliteit, kan je je vergissen. Iets meer argwaan lijkt op zijn plaats. Daarmee vermijd je ergernisse­n en wellicht ook valkuilen.

WATERMAN 211 T/M 192

Met jouw overtuigin­gskracht palm je zelfs de meest sceptische brompotten voor je in. Gevolg: je werk krijgt vaart en jij staat aan het roer. Single: vanavond kan je je wensen werkelijkh­eid maken.

VISSEN 202 T/M 203

In tegenstell­ing tot enkele collega’s, weet jij dat vertraging­en en andere tegenslage­n niet zomaar kunnen worden opgelost. Je bent realistisc­h, houdt je hoofd erbij en de stijgende Maan vergroot je intuïtie.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium