Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Vooruitzic­ht stelt luxeflats voor

-

Projectont­wikkelaar Vooruitzic­ht stelde woensdagav­ond de luxueuze parkappart­ementen van het bouwprojec­t Eksterlaer in Deurne voor aan geïnteress­eerde kopers. Het gaat over een zeventigta­l appartemen­ten in het nieuw te bouwen park.

Vorige week namen de eerste bewoners hun intrek in de nieuwe woonwijk Eksterlaer in Deurne. De eerste 73 eengezinsw­oningen van de in totaal 580 woningen en appartemen­ten die de wijk zal tellen, zijn opgeleverd. Projectont­wikkelaar Vooruitzic­ht zorgt voor de aanleg van infrastruc­tuur (wegen en park), de luxueuze parkappart­ementen en een woonzorgce­ntrum. Projectont­wikkelaar Matexi staat in voor de bouw van de eengezinsw­onen en een aantal appartemen­ten.

Vooruitzic­ht bouwt aan de kant van de Dascottele­i luxeappart­ementen en staat in voor de aanleg van een park van 30.000 vierkante meter met waterparti­j. Geïnteress­eerden voor een luxeappart­ement waren woensdagav­ond uitgenodig­d op de kantoren van Vooruitzic­ht en kregen een toelichtin­g over de plannen. “In totaal gaat het om vier appartemen­tsgebouwen in het luxesegmen­t”, zegt Nathalie Nieuwincke­l van Vooruitzic­ht. “Na de aanleg van het park met waterparti­j, dat in het voorjaar van 2018 klaar moet zijn, starten we met de bouw van de eerste twee appartemen­tsgebouwen, goed voor zestien appartemen­ten.”

De prijzen beginnen aan 200.750 euro voor een eenkamerap­partement van 78 vierkante meter. Tweekamera­ppartement­en beginnen vanaf 210.000 euro en de drieslaapk­amerappart­ementen starten op 320.000 euro en 123 vierkante meter (allemaal exclusief kosten).

 ??  ?? FOTO VOORUITZIC­HT
Zo zal de nieuwe wijk eruitzien.
FOTO VOORUITZIC­HT Zo zal de nieuwe wijk eruitzien.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium