Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 213 T/M 204

Zelf het voortouw nemen is vaak een stuk beter dan wachten op wat er gaat komen, en dat is precies waar Mars je toe aanspoort. Single, geen bijzondere dag maar als je wil is alles mogelijk.

STIER 214 T/M 205

Spreken is zilver, maar zwijgen is goud. Denk eens na over dat gezegde en probeer het in praktijk te brengen. Juist door stiltes te laten vallen kan je meer gewicht geven aan je aanwezighe­id en je daden.

TWEELINGEN 215 T/M 216

Je stelt je ten doel om de sleur te doorbreken en bepaalde zaken weer nieuw leven in te blazen. Je wil graag laten zien dat ook jij van aanpakken weet. Geduld en wat koppigheid maken van jou een winnaar.

KREEFT 226 T/M 227

Je snapt hoe je een boodschap moet overbrenge­n, vooral nu de stijgende Maan je empathie versterkt. Daarnaast heb je goede relaties die bereid zijn om je te steunen. Gevolg: je schiet vandaag vooruit.

LEEUW 237 T/M 238

Alles loopt op rolletjes, maar probeer je tegendraad­sheid een beetje in te tomen. Anders word je gezien als een spelbreker en zal niemand een hand uitsteken als je ooit een misstap maakt.

MAAGD 248 T/M 239

Je weet van doorpakken en bent ook fel genoeg, maar loop er niet mee te koop. Voor je het weet geven ze jou anders alleen de vervelende klussen! Liefde: een neutrale avond. Dat kan ook geruststel­lend zijn...

WEEGSCHAAL 249 T/M 2310

Deze negatieve dag voor jouw teken kan vervelende gevolgen hebben voor je energie. Het ene moment ga je er als een dolleman tegenaan en het volgende moment hang je uitgeblust in de touwen. Houd jezelf in toom!

SCHORPIOEN 2410 T/M 2211

Een soepele geest en realisme zijn je belangrijk­ste troeven en als een van de weinigen reageer je verstandig op bepaalde veranderin­gen. Single, je bent te snel afgeleid om goed te kunnen richten.

BOOGSCHUTT­ER 2311 T/M 2112

Probeer wat nieuwsgier­iger te zijn, let eens op wat anderen te zeggen hebben en draai niet weg voor de geruchtens­troom. Wie weet zit er toch nog een snipper informatie bij die je goed kan gebruiken.

STEENBOK 2212 T/M 201

Mogelijk bespreek je je zorgen met een bevriende collega. Daar moet haast wel een mooie en praktische oplossing uitkomen die je uit de brand helpt. Single, een perfecte avond om met vrienden uit je dak te gaan.

WATERMAN 211 T/M 192

Misschien krijg je een aanbod waar je paf van staat. Verbaasd als je bent dat ze bij jou aankloppen, twijfel je. Als dat zo is, laat het dan niet merken want er wordt een snelle reactie verwacht.

VISSEN 202 T/M 203

De stijgende Maan in jouw teken maakt het waarschijn­lijk tot de beste dag van deze week. Je hebt het geluk aan je zijde dus waag de gok. Dat geldt voor zowel je profession­ele leven als voor de liefde.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium