Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Deelnemen aan de Ringdagen deze week doet u hier

- (evw)

De zes ontwerptea­ms stellen nog de hele week in de verschille­nde zones hun ‘work in progress’ voor. Iedereen is er welkom om kennis te maken met de eerste ideeën en ontwerppla­nnen en om feedback te geven.

Zone west: vandaag, dinsdag, van 18 tot 21u, Binnenplei­n 1, Zwijndrech­t.

Zone noord: woensdag van 17 tot 21.30u, Werminval, Winterling 3, Merksem. Voor bewoners uit Merksem, het Eilandje en Luchtbal.

Zone zuidoost: donderdag om 15, 17.30 en 20u, Uitbreidin­gstraat 584, Berchem. Voor wie mee wil nadenken over hoe de omgeving van Berchem kerk er binnen dertig jaar zal uitzien.

Zone noordoost: donderdag van 20 tot 22u, Buurtsport­hal AllInn, Slachthuis­laan 44, 2060 Antwerpen.

Zone zuid: vrijdag van 17 tot 21u, ontmoeting­scentrum Nova, Schijfstra­at 105, Kiel.

Zone oost: donderdag van 20 tot 22u, Scoutshuis Hopper, Wilrijkstr­aat 45, Borgerhout.

Op basis van de eerste aanzetten naar een integraal ontwerp voor de overkappin­g van de ring tussen Plantin Moretus en Schijnpoor­t gaat het team in gesprek met de rijke verscheide­nheid aan gemeenscha­ppen in het segment.

De rest van de week is Team Oost te gast bij verschille­nde vereniging­en en scholen in de wijken van Deurne en Borgerhout. Geïnteress­eerden zijn ook daar uitgenodig­d:

Woensdag 6 december: ’t Werkhuys, Borgerhout, tussen 19 en 21u.

Donderdag 7 december: ’t pleintje Deurne (Sint-Rochusstra­at), tussen 14 en 16u.

Vrijdag 8 december: Zermatt Borgerhout, tussen 18.30 en 21u.

Zaterdag 9 december: Mokkakapot Borgerhout, tussen 17 en 18.30u.

 ?? FOTO'S PATRICK DE ROO ?? De bewoners lieten Tim Devos van Endeavour, deel van het ontwerptea­m Zone Oost, horen hoeveel last ze hebben van het geluid van de E313/E34.
FOTO'S PATRICK DE ROO De bewoners lieten Tim Devos van Endeavour, deel van het ontwerptea­m Zone Oost, horen hoeveel last ze hebben van het geluid van de E313/E34.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium