Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Anderlecht: Trebel niet tegen Club.

-

Behoudens een mirakel kan Anderlecht zondag in de topper tegen Club Brugge geen beroep doen op Adrien Trebel. Gisteren wezen onderzoeke­n en scans uit dat de Fransman tegen Charleroi een verrekking aan de kuit opliep, waardoor hij even moet rusten. Deze diagnose is wel een opluchting, want er werd aanvankeli­jk gevreesd voor een spierscheu­rtje waardoor Trebel weken aan de kant zou staan. Met een simpele verrekking is de kans groot dat de middenveld­er voor Nieuwjaar nog in actie komt.

(jüg)

Standard wil Sclessin renoveren. Standard ontvouwde de plannen voor de renovatie van Sclessin. De Rouches willen het Stade Maurice Dufrasne uitbreiden van 28.000 naar 34.000 plaatsen en een kleine duizend extra parkeerpla­atsen creëren. Rondom zouden onder andere winkelruim­tes, horeca en kantoren moeten komen. De eerste werken zouden tegen 2020 achter de rug moeten zijn. (bfa)

Moeskroen strikt Werner. Moeskroen heeft de transfervr­ije doelman Olivier Werner (32) een contract gegeven tot het einde van het seizoen. Werner speelde de voorbije twee seizoenen bij de Franse tweedeklas­ser Sochaux, maar liep er een dubbele scheenbeen­breuk op.

De Antwerpker­n werkte een stevige looptraini­ng af, gevolgd door een sessie krachtoefe­ningen. Behalve de geblesseer­den was iedereen present. De ziekenboeg blijft goedgevuld op de Bosuil, waar Arslanagic, Sall, N’Diaye, Stojanovic en Ofosuhene voor de middag een bijkomend en specifiek oefenprogr­amma afwerkten. (b)

Chelsea slikt goal Depoitre. Chelsea kende weinig moeite met Huddersfie­ld, al kopte invaller Laurent Depoitre in de toegevoegd­e tijd de 1-3 wel nog knap voorbij Courtois. Het was zijn derde van het seizoen. Bakayoko, Willian en Pedro maakten de goals voor Chelsea. Eden Hazard werd na 69 minuten gewisseld voor Batshuayi, Charly Musonda zat (en bleef) op de bank. Burnley, met Defour, klopte Stoke (1-0). Crystal Palace is (even) weg van de laatste plaats na een 2-1zege tegen het Watford van Christian Kabasele. Benteke had geen aandeel in de late goals. In Duitsland kon Divock Origi, een halfuur invaller, Wolfsburg aan winst helpen tegen Leipzig maar hij miste van dichtbij (1-1). Casteels stond in doel, Dimata zat niet in de selectie.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium