Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Laatste weken getoond dat we de kwaliteit hebben om ons te redden”

Jasper Verkoyen en co slepen in Wezel knap punt uit de brand

- (fko)

Na dertien speeldagen had Halle nog maar zes punten, maar de laatste drie wedstrijde­n lijken Jasper Verkoyen en co het juiste ritme eindelijk gevonden te hebben. Na een vier op zes sleepten ze zaterdag ook een knap punt uit de brand bij titelkandi­daat Wezel Sport.

“Dit is echt een bonuspunt”, lacht Verkoyen. “We moesten het in Wezel met een noodploeg doen. We hebben dan maar geprobeerd om een goed blok te zetten tegenover de goed voetballen­de ploeg die Wezel is. Dat is goed gelukt. Alleen waren we vlak voor de pauze even minder geconcentr­eerd en slikten we binnen de minuut twee doelpunten. We waren echter niet aangeslage­n en hebben na de pauze onze rug gerecht. Met dit gelijkspel is het de eerste keer dit seizoen dat we drie matchen op rij niet weten te verliezen. Dat toont toch aan dat we genoeg inhoud hebben om ons te redden. We zijn ook nog maar zelden weggespeel­d, maar slikken vaak op korte tijd veel goals. Tel daar wat pech bij en je weet meteen waarom we zo weinig punten hebben en onderaan staan.”

Verkoyen zelf is anders bezig aan een erg constant seizoen.

“Ik mag niet klagen over mijn seizoen. Als nummer acht stond ik elke keer al in de basis. Het is wel zo dat we dit jaar verhuisd zijn naar de Kempische C-reeks in derde provincial­e. En dat is toch een sterke reeks met veel ploegen met kwaliteit en inhoud. Dat was toch even wennen. Al lijken we nu toch stilaan het ritme te pakken te hebben.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium