Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 21-3 T/M 20-4

Single, blijf gerust nog even op je wolkje als je het daar naar je zin hebt. Heb je een relatie dan zijn er een hoop zaken waar jullie het over eens zijn, een teken dat het goed gaat.

STIER 21-4 T/M 20-5

Ken je de blues van de single? Die zou vandaag wel eens gezongen kunnen worden. Laat je niet meeslepen in een treurstemm­ing en ben actief, zeker als dat met zich meebrengt dat je onder de mensen komt.

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

Een romantisch uitstapje kan alleen maar goed zijn voor jullie relatie, dus gun dit jezelf en je partner. Single, als je valt voor iemands charmes hoef je dat niet onder stoelen of banken te steken.

KREEFT 22-6 T/M 22-7

Als je partner van een aardeteken is, zal de eendracht groot zijn. Beter nog, dan kan deze dag het begin zijn van een opleving binnen jullie relatie. Single, ga voor genot en ontspannin­g.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

Je lijkt wel te weten wat je met je diepste gevoelens aanmoet, en bent klaar om onbevooroo­rdeeld de toekomst binnen te stappen. Zo’n instelling is nodig, want het lot heeft van alles voor je in petto.

MAAGD 24-8 T/M 23-9

Je familie staat op een. Neem het heft in handen en aarzel niet om, als de gelegenhei­d zich voordoet, daar nog een schepje bovenop te doen. Iedereen is door het dolle en je partner geniet mee.

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

De goede sfeer is er vooral ook dankzij je partner. Reden te meer om hem/haar eens te verrassen. Als je dat niet af en toe doet, kan een relatie verpietere­n als een plant die te lang geen water krijgt.

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

Single, je bent best bereid om de eenzaamhei­d van je cocon te verlaten, maar probeer jezelf wel een concreet doel te stellen. Dat mag best iets aparts zijn, deze dag leent zich daar goed voor.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Genieten van fijne momenten hoort bovenaan op het menu te staan. Je fantasie is grenzeloos, dus neem de club op sleeptouw voor een avontuur waarvan je nog niet weet waar het toe kan leiden.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

Er zijn nogal wat zaken blijven liggen die nu heel snel opgelost moeten worden. Daarnaast is het een geschikte tijd om je relatie nieuw leven in te blazen en vooral ook om de humor een kans te geven.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

Je bent van plan om eens flink aan de boom te schudden, ook als dit tot scheve gezichten leidt. Je hoeft problemen niet uit de weg te gaan als het principiël­e kwesties betreft, maar is dat hier het geval?

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Deze frustreren­de dag heeft je niks te bieden. Kies voor de luxe om je gewoon te vervelen. Niets moet, niets hoeft. Single, zet jezelf in de veroveraar­sstand, dan sta je direct in de belangstel­ling.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium