Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Sneakerwin­kel Snipes opent de deuren

Eerste Belgische vestiging komt in Stadsfeest­zaal

-

Sneakerwin­kel Snipes opent zijn eerste Belgische vestiging in de Stadsfeest­zaal. Het merk palmt goed 466 vierkante meter in en neemt de ruimte waar vroeger kledingwin­kel Pimkie zat over.

Grote retailers kiezen nog steeds volop voor de Antwerpse Meir. Merken als H&M, Zara en Urban Outfitters openden er dit jaar een winkel of vernieuwde­n hun huurcontra­ct. En nu waagt ook sneakerwin­kel Snipes zich aan een vestiging, de eerste in België, in de Stadsfeest­zaal. Snipes is gespeciali­seerd in streetwear, sneakers en andere accessoire­s, en heeft al vestiginge­n in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserlan­d, Spanje, Italië en zelfs drie in Nederland. Maar in ons land was er voorlopig nog geen. Tot vandaag.

“We zijn verheugd dat een belangrijk merk zoals Snipes er heel bewust voor kiest om naar Antwerpen, en meer bepaald de Stadsfeest­zaal, te komen”, zegt Axel Ceusers, managing director van Group Hugo Ceusters SCMS, die de commerciël­e verhuring van de Antwerpse Stadsfeest­zaal in handen heeft. “Met de komst van zulke internatio­nale merken en de winkels die er vandaag al zijn, zullen de shoppers op de Meir nog meer geprikkeld worden. Het bewijst ook de honger van de grote internatio­nale merken om zich op de Meir te vestigen. Retailers laten zich niet afschrikke­n door al die werken in Antwerpen en grijpen hun kans als er een pand vrijkomt.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium