Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Mijn zoon heeft het van mij overgenome­n bij K3”

- (tdl)

Studio 100baas Gert Verhulst (49) wandelt vanavond de tweede aflevering van Overal

K3 binnen. Uiteraard leidt dat tot knipogen naar zijn liefdeslev­en en dat van zijn zoon Viktor.

In het tweede deel van Overal

K3, het programma waarin Marthe, Klaasje en Hanne terugblikk­en op de voorbije twee jaar, krijgen de meisjes hun baas Gert Verhulst op bezoek. Hij komt samen met Miguel Wiels, die samen met Alain Vande Putte en Peter Gillis zo’n tweehonder­d liedjes voor K3 bedacht. Gert Verhulst is uiteraard ook de toekomstig­e schoonvade­r van Marthe, die een relatie heeft met zoon Viktor. Marthe wist dat de relatie de aandacht zou trekken: “We dachten: nee, dat is erom vragen. Maar als je verliefd bent, kun je dat niet tegenhoude­n.”

Gert Verhulst, die relaties had met Josje en Karen van de vorige K3, vertelt met een knipoog dat hij Hanne en Klaasje en zelfs Marthe niet zo vaak ziet: “Ik kom eigenlijk weinig in contact met de dames, mijn zoon heeft de zaak op dat vlak overgenome­n.”

In het programma laten intimi hun licht schijnen over de Studio 100-baas: zijn 87-jarige vader Jos, zijn zakenpartn­er Hans Bourlon, Jacques Vermeire, Evi Hanssen die nog zangeres was in zijn kerstshows, de choreograf­e van K3, Koen Crucke en chef-kok Peppe Giacomazza. De aflevering wordt afgesloten met een liedje van K3, waarop Verhulst meezingt.

Overal K3, om 20.35u op VTM

 ?? FOTO VTM ?? Marthe, Klaasje en Hanne krijgen vandaag hun baas Gert Verhulst op bezoek in Overal K3.
FOTO VTM Marthe, Klaasje en Hanne krijgen vandaag hun baas Gert Verhulst op bezoek in Overal K3.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium