Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 213 T/M 204

Je familie is waar het in deze periode voor jou om draait, en je doet er alles aan om iets te maken van de vakantie van de kinderen. Verder lijkt de werkende Ram het jaar gunstig af te sluiten.

STIER 214 T/M 205

Je hebt een bijzonder gevoel voor feesten, er kan van alles van jou worden verwacht. En van Sylvester 2017 probeer je een onvergetel­ijk evenement te maken. Detail: een ideale dag voor een uitstapje.

TWEELINGEN 215 T/M 216

Vandaag is een mooie gelegenhei­d om uit te gaan en nieuwe mensen te leren kennen. Je komt gemakkelij­k met anderen in contact en zelfs een aardige flirt is mogelijk. Houd het wel een beetje discreet.

KREEFT 226 T/M 227

Op het werk lijkt tijdens deze dagen niet veel te beleven. Toch lijkt de schijn te bedriegen, want ook vandaag zijn er nog een paar mooie kansen die als het ware op jou liggen te wachten.

LEEUW 237 T/M 238

Er zijn allerlei problemen, en dat zou erop kunnen wijzen dat je iets verkeerd doet. Maar zodra ook maar een suggestie in die richting wordt gedaan, kaats je de bal terug. Probeer te leren van kritiek!

MAAGD 248 T/M 239

Je kan jezelf felicitere­n, want de balans over 2017 ziet er positief uit. Sommige projecten zijn afgerond, andere staan op het punt om te beginnen. De prioriteit ligt nu echter bij je naasten.

WEEGSCHAAL 249 T/M 2310

Aan het begin van de dag lijkt het niet zo geweldig te lopen. Je hebt iets niet gehoord of iets verkeerd begrepen. Maak je niet ongerust, in de loop van de middag trekt de mist op.

SCHORPIOEN 2410 T/M 2211

Van Mercurius krijg je overtuigin­gskracht, Mars geeft je energie en het gevoel dat je de gebeurteni­ssen onder controle hebt. Al met al is dat precies wat nodig is om deze kalme dag iets meer kleur te geven.

BOOGSCHUTT­ER 2311 T/M 2112

Even kalm aan! Allereerst omdat iedereen dat in deze periode doet en niemand er zin in heeft om nu nog aan iets nieuws te beginnen. Maar ook omdat alles sowieso al goed lijkt te gaan.

STEENBOK 2212 T/M 201

Er zijn nog wat twijfels, maar toch heb je het gevoel dat je je carrière een zetje in de rug hebt gegeven. Daarin lijk je je niet te vergissen. Vandaag kan je er meer info over krijgen.

WATERMAN 211 T/M 192

Onder invloed van Uranus heb je de neiging om er de turbo op te zetten. Pas maar op dat je niet uit de bocht vliegt. Single, wat ga je doen met de jaarwissel­ing? Maak je eigen plannen en laat je niets voorschrij­ven.

VISSEN 202 T/M 203

Er lijken te veel fouten te worden gemaakt. Ook in die situatie moet je kalm zien te blijven. Single, het accent ligt op rust en kalmte. Dat zijn nou juist twee zaken waar jij niet zo veel mee hebt.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium