Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Drinkend, rokend en vloekend: Radja daagt uit

- (fbu)

Radja Nainggolan blijft Radja Nainggolan. Nauwelijks zijn de plooien met bondscoach Roberto Martinez gladgestre­ken of de balorige middenveld­er laat weer van zich horen. Met een Snapchatfi­lmpje van een wild nieuwjaars­feestje waarin een naar eigen zeggen ‘zatte’ Ninja uitdagend drinkt, rookt en vloekt. Zelfs de AS Romafans kunnen er niet om lachen. In de video is te zien hoe de 29-jarige middenveld­er op een wild feestje in Rome met vrienden geregeld een pint bier aan de lippen zet, onbeschroo­md een sigaret opsteekt en tussendoor vloekt - in het Italiaans - als een ketter.

La Gazzetta dello Sport censureerd­e zelfs hier en daar. Radja zegt ook onbeschaam­d: “Ik ben zat…” Nu kunnen ze bij de Giallloros­si wel wat hebben van hun sterkhoude­r, maar met het filmpje lijkt de Rode Duivel toch te ver zijn gegaan. De Italiaanse topclub liet alvast weten dat ze de zaak “intern zullen oplossen”. De video werd live gevolgd door duizenden Romafans en er volgden snel commentare­n als: “Als je dit soort filmpjes rondstuurt, is kritiek op de pers niet juist.” Maar ook: “Een kind van 30 jaar dat tenminste zijn ware aard nooit verbergt.”

Nainggolan reageerde vrij snel via Twitter. Op zijn Nainggolan­s… “Zelfs op oudejaarsn­acht denkt men aan het maken van nieuws… Ik wens iedereen een gelukkig Nieuwjaar, behalve zij… Get a

life!”

De vraag is hoe de Belgische bondscoach Roberto Martinez deze keer zal reageren. Want gisteren liet de Rode Duivel nog eens de Ninja zien waar Martinez zo’n hekel aan heeft.

 ?? FOTO'S RR ??
FOTO'S RR
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium