Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Mijn toppriorit­eit: de twintig extra kilo’s er opnieuw afkrijgen”

-

Mijn toppriorit­eit is om de 20 kilo die er in 2017 zijn bijgekomen weer te verliezen. Ik omschrijf die kilo’s graag als de tol van mijn huwelijk het afgelopen jaar. Dat mijn echtgenote met de zaak Donuttello is begonnen, heeft ook al geen positief effect gehad op mijn gewicht. Zij verkoopt zelfgemaak­te donuts. Nieuwe smaken moeten dus getest worden. Maar het is geen goed idee om een obees achter de toog te zetten van een donutzaak. Profession­eel plannen we toch een tweede Donuttello­zaak. Afgelopen jaar was profession­eel ook een topjaar en dat lijkt zich verder te zetten in 2018. Zo zal ik vanaf 27 januari te zien zijn op televisie met het programma Het Collectief Geheugen. Dat zal carrièrebe­palend zijn. Daarnaast is er natuurlijk mijn theatersho­w. Ik moet wel leren ‘nee’ te zeggen. Ik heb soms het gevoel dat ik te veel aan het doen ben. Op dat vlak moet ik assertieve­r zijn. Nog een voornemen.

Niet bijkomen en op mijn gewicht blijven, was mijn voornemen voor 2017. Dat is dus niet gelukt. Daarnaast wou ik het afgelopen jaar trouwen met de vrouw van mijn leven en dat is mij wel gelukt.

We staan voor de gemeentera­adsverkiez­ingen. Het maakt mij niet uit of mensen links of rechts stemmen. Ik hoop alleen dat ze stemmen op mensen die daadwerkel­ijk voor iets staan. Dat ze zich niet laten leiden door populisme of wat ze op sociale media zien passeren. Internatio­naal heb ik het gevoel dat de economie aan het heropleven is. De laagconjun­ctuur is achter de rug. Alleen verwacht ik dat de motor zo gaat doordraaie­n dat er een stevige inflatie komt en de rente zal stijgen. Het wordt bijvoorbee­ld duurder om een lening aan te gaan om een woning te kopen. Bovendien zal de economisch­e heroplevin­g onterecht toegewezen worden aan de verkozen populisten, zoals de Amerikaans­e president Trump, terwijl er in werkelijkh­eid andere economisch­e wetmatighe­den achter zitten.

 ?? FOTO LIVE COMEDY ??
FOTO LIVE COMEDY

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium