Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Mariah Carey zingt 2018 wél goed in, al ontbreekt de thee

-

Een jaar geleden was iedereen het op Times Square in New York roerend eens: Mariah Carey (47) kon 2017 niet slechter hebben ingezongen. Dit keer klonk het al veel beter, maar maakte de diva toch misbaar: haar thee ontbrak.

Oudejaarsa­vond 2016 op Times Square in New York: duizenden toeschouwe­rs zien hoe het optreden van Mariah Carey compleet de soep in draait. Door technische problemen met haar oortjes raakt de Amerikaans­e popster de pedalen kwijt en blijkt het optreden niet helemaal live gezongen te zijn. Dramatisch, daar was iedereen het over eens. Maar toch stond Mariah Carey er met oudejaarsa­vond 2017 weer. Dit keer ging het een pak beter en ging iedereen ermee akkoord dat Carey de puntjes op de i had gezet, onder meer met een puntgave versie van haar hit Vision of Love. Mocht ook wel: voor een optreden van 10 minuten kreeg de zangeres 2,9 miljoen euro.

Mariah Carey zou trouwens Mariah Carey niet zijn als ze niets om over te klagen had. Het was in New York berekoud en de diva kon blijkbaar niet begrijpen waarom de mensen in het publiek thee kregen en zij niet. Na haar eerste nummer zei ze: “Als ik mag, ga ik even een slokje theedrinke­n. Er was me verteld dat er thee zou zijn. Dat is een ramp. Oké, we zingen het wel uit. Iedereen heeft thee, behalve ik.” Op sociale media werd de thee van Carey op gemengde gevoelens onthaald. De diva kon er zelf wel om lachen. Ze zette na haar optreden een foto op Instagram met de woorden: “Ik heb mijn thee gevonden”.

 ?? FOTO BRENT N. CLARKE/INVISION/AP ?? Mariah Carey zet haar wanprestat­ie van vorig jaar tijdens oudejaarsa­vond op Times Square in New York recht.
FOTO BRENT N. CLARKE/INVISION/AP Mariah Carey zet haar wanprestat­ie van vorig jaar tijdens oudejaarsa­vond op Times Square in New York recht.
 ?? FOTO RR ?? Na het optreden krijgt de diva alsnog haar thee.
FOTO RR Na het optreden krijgt de diva alsnog haar thee.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium