Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Ik hoop vooral dat de gezondheid van mijn man verbetert”

expolitiec­ommissaris en onafhankel­ijke op lijst Samen

- (svw)

Ik ben niet echt iemand van de voornemens. Ik probeer altijd in de loop van het jaar een balans op te maken van wat goed loopt en wat moet worden verbeterd. Zo besefte ik het afgelopen jaar hoe vluchtig het leven is door de ziekte van mijn echtgenoot. 2017 was dus profession­eel en privé een moeilijk jaar.

Het goede voornemen is het vinden van een goed evenwicht tussen mijn privéleven en de politiek. De afgelopen weken waren zeer hectisch en druk. Mijn zoon (10) heeft mij al verweten te weinig thuis te zijn. Het is een gezond voornemen, maar ik besef dat het in een jaar van de gemeentera­adsverkiez­ingen heel moeilijk zal zijn om dat evenwicht te vinden. Toch zal het af en toe nodig zijn om zelf aan de handrem te trekken. Ik heb al enkele jaren van mijn opgroeiend­e zoon gemist door mijn werk bij de politie.

Ik ben hoopvol voor 2018 en ik heb veel goesting om campagne te voeren. Ik besef dat we met Samen nog even langs de zijlijn staan omdat we eigenlijk nog echt moeten beginnen. Ondanks al het negatieve ben ik toch positief. Ik hoop dat het positieve meer op de voorgrond komt, want er gebeuren veel positieve zaken in deze stad. Laten we hopen dat we na de verkiezing­scampagne kunnen terugblikk­en en vaststelle­n dat we die in eer en geweten hebben gevoerd. Privé is het die gezonde mix vinden tussen privé en politiek, maar ik hoop vooral dat de gezondheid van mijn echtgenoot stabilisee­rt en verbetert, en dat mijn zoon de verhuizing naar Antwerpen goed verteert.

 ?? FOTO KRIS VAN EXEL ??
FOTO KRIS VAN EXEL

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium