Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 213 T/M 204

Een negatieve dag voor jouw teken. Ga nou niet meteen je hele doen en laten veranderen, dan waait het gewoon allemaal over. Gelukkig heb je veel aan je liefhebben­de partner te danken.

STIER 214 T/M 205

Op het werk heerst enthousias­me en de hoop op meer winst geeft je vleugels. Toch kun je je beter niet bemoeien met andermans zaken, ook niet als je denkt dat je mening relevant en zinvol is.

TWEELINGEN 215 T/M 216

Alles gaat plotseling in sneltreinv­aart. Er wordt hevig beraadslaa­gd en mocht je nog ergens een goed idee op de plank hebben liggen, dan voor de dag ermee! Zet er wel je eigen copyright op!

KREEFT 226 T/M 227

Er komen wat dossiers van het afgelopen jaar langsdrijv­en. Maak je op voor wat onaangenam­e verrassing­en. Jij hoeft trouwens de fouten van anderen niet met de mantel der liefde te bedekken.

LEEUW 237 T/M 238

Een curieus dagje! Eerst loopt de boel helemaal in het honderd ook al heb je alles nog zo goed voorbereid, daarna gaat alles van een leien dakje en is er niks meer aan de hand. Liefde: een fijne avond!

MAAGD 248 T/M 239

Je denkt dat jij alle karweitjes mag opknappen zonder dat dit is overlegd. Heb je het echter niet helemaal bij het verkeerde eind? Misschien is je het een en ander ontgaan.

WEEGSCHAAL 249 T/M 2310

Op je werk worden er nieuwe teams gevormd en als je het handig aanlegt, vind je er je eigen plaats in. Laat deze kans niet glippen, het gaat om je toekomst! Single en op zoek? Dit kan een beslissend­e avond worden.

SCHORPIOEN 2410 T/M 2211

Alleen maar goed nieuws. Als je werk zoekt, word je uitgenodig­d om eens te komen kijken, ben je aan het solliciter­en, word je een baan aangeboden. Liefde: het antwoord luidt “ik ook van jou...”!

BOOGSCHUTT­ER 2311 T/M 2112

Je serieuze en efficiënte benadering wordt beloond. Maar maak je geen illusies, het gaat alleen maar om beloften. Tip: ben discreet, want er is weinig voor nodig om iedereen jaloers te maken.

STEENBOK 2212 T/M 201

Je zit vol verse energie om achter nieuwe klanten aan te gaan. Maar je mag er ook wel wat van gebruiken om voor je eigen belang op te komen. Laat ook nog wat over voor je partner vanavond...!

WATERMAN 211 T/M 192

Op je werk krijg je eindelijk het antwoord waar je al zo lang op zit te wachten, maar er zitten wat haken en ogen aan die je niet zo goed bevallen. Ben niet te achterdoch­tig. Heb geduld en laat je geruststel­len.

VISSEN 202 T/M 203

Als er veranderin­gen zitten aan te komen, bijvoorbee­ld op je werk, laat de twijfel dan varen, je hebt genoeg in je mars om de klus aan te kunnen. Liefde: Praat er met je partner over, die zal je geruststel­len.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium