Gazet van Antwerpen Stad en Rand

BUITENLAND­S VOETBAL

-

Batshuayi ontgoochel­t, Vertonghen scoort. Dan mocht Michy Batshuayi van Chelseacoa­ch Conte in de FA Cup tegen tweedeklas­ser Norwich City nog eens starten, de Rode Duivel zette (alweer) een matte prestatie neer. Chelsea - zonder de jarige Hazard (27) en Courtois, die rust kregen - bleef op een magere 0-0 steken – ook de laat ingevallen Charly Musonda Jr. kon niets meer forceren – en moet zich nu via de replay plaatsen voor de volgende ronde. Titelhoude­r Arsenal is uitgeschak­eld door tweedeklas­ser Nottingham Forest (4-2). Jan Vertonghen maakte met een heerlijke knal de derde goal voor Tottenham, dat vlot won van Wimbledon (3-0). Het is het eerste doelpunt van Vertonghen sinds oktober 2013.

Coutinho naar Barcelona. Barcelona en Liverpool hebben een akkoord over de overgang van Philippe Coutinho. Barça betaalt 120 miljoen euro, met 40 miljoen als bonus. Coutinho tekende een contract van 5,5 jaar en er is een opstapclau­sule voorzien van 400 miljoen euro. In de competitie zag Barcelona Real Madrid weer punten verliezen. Ondanks twee treffers van Bale won het niet bij Celta: 2-2.

Radja Nainggolan, door zijn club geschorst, zag AS Roma verliezen van Atalanta. De Rode Duivel kreeg in de tribune ook nog veel kritiek van de Roma-fans voor zijn nachtbrake­n.

Jordan Lukaku speelde 90 minuten met Lazio, dat dankzij vier goals van Immobile met 2-5 won bij SPAL.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium