Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 213 T/M 204

 Op het werk is de situatie niet geheel duidelijk en als je je niet schrap zet worden je ideeën getorpedee­rd. Laat je niet in een hoek drukken. Liefde: een aai of een kus kan tot veel meer leiden.

STIER 214 T/M 205

 Een positieve dag waar je voor elk probleem een oplossing lijkt te vinden. Als je werk zoekt, is een kennis misschien wel degene die deuren voor je opent. Liefde: kan je je vanavond meten met je veeleisend­e partner?

TWEELINGEN 215 T/M 216

 Je praktische instelling gaat je niet alleen behoeden voor penibele situaties, maar laat je ook weer schitteren. Liefde: Maak geen geheim van wat je voor iemand voelt en toon je emoties.

KREEFT 226 T/M 227

 De sterren staan je nog steeds bij, zodat aan al je wensen voldaan lijkt te worden. Een situatie waar je verder alleen maar van kan dromen. Liefde: Je partner kan voor een vrolijkste­mmende verrassing zorgen.

LEEUW 237 T/M 238

 Een drukke dag op het werk. Maar in deze jungle vol vijanden die het op elkaar gemunt hebben, ben jij de Leeuw waar iedereen respect voor heeft! Liefde: Thuis kun je je echter beter een beetje koest houden.

MAAGD 248 T/M 239

Mercurius geeft aan dat je je temperamen­t moet proberen te beteugelen en dat je het vandaag beter over de boeg van de diplomatie kan gooien. Anders lijkt er weinig terecht te komen van je fraaie plannen.

WEEGSCHAAL 249 T/M 2310

 Een negatieve dag, waarop alle mogelijke apparaten tegen je in opstand lijken te komen. Elk toestel lijkt opeens zijn eigen willetje te hebben ontwikkeld. Advies: Blijf overal met je handen vanaf!

SCHORPIOEN 2410 T/M 2211

Je maakt van je hart geen moordkuil en vindt het niet erg om vertrouwel­ijkheden te delen. Vandaag kan je dat beter achterwege laten als je geen brokken wil maken. Liefde: Weet je wel wat er van je wordt verwacht?

BOOGSCHUTT­ER 2311 T/M 2112

 Niets kan jouw succes in de weg staan maar toch doe je er verstandig aan om goed om je heen te kijken. Zo ontdek je misschien een kans die je hele leven op z’n kop kan zetten. Geef je ogen de kost, vooral vanmiddag.

STEENBOK 2212 T/M 201

 Als je alles in je eentje doet, blijf je in een kringetje draaien of loop je helemaal vast. Terwijl een goede samenwerki­ng je naar nieuwe successen kan leiden. Liefde: Zorg voor betere communicat­ie met je partner.

WATERMAN 211 T/M 192

 Enerzijds wil je niet toegeven aan druk, vooral niet als die ertoe leidt dat jij de vervelende klusjes mag doen. Van de andere kant bereik je juist door een beetje toe te geven misschien meer. Denk er eens over na.

VISSEN 202 T/M 203

 Neem je persoonlij­ke problemen niet mee naar je werk. Als je die raad volgt, zullen je beslissing­en objectieve­r zijn en tot betere resultaten leiden. Liefde: Een toevallige ontmoeting kan al je plannen doorkruise­n.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium