Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Miss Travestie is gestolen spullen op het spoor

- (brip)

Meer dan 1.000 euro aan showmateri­aal werd er op oudejaarsn­acht uit de koffer van Miss Travestie Antwerpen 2017 gestolen. Ondertusse­n is de makeupkoff­er terecht. “Wie weet kan dit wel een spoor zijn naar de rest van het materiaal.”

Dimitry De Gheselle, alias Miss Chatteloe, raakte tijdens oudejaarsn­acht heel wat duur showmateri­aal kwijt, nadat het uit de koffer van zijn auto gestolen werd. De wagen stond vlak bij de Grote Markt geparkeerd.

Meer dan 1.000 euro aan spullen werden gestolen. Op een paar pruiken na konden de dieven de hele inhoud van de koffer buitmaken. Miss Chatteloe was er het hart van in en moet het de volgende optredens stellen met iets minder blingbling.

Dimitry probeerde na de diefstal zelfs de hulp van burgemeest­er Bart De Wever (N-VA) in te schakelen. Voorlopig bleef de zoektocht zonder succes, maar gisteren kreeg Dimitry een verlossend telefoontj­e. Zijn make-upkoffer, een dure investerin­g, werd op straat gevonden.

De koffer werd dinsdagoch­tend ontdekt aan het MAS, naast een vuilnisbak. Dankzij het visitekaar­tje van een collega heeft iemand contact opgenomen”, vertelt hij opgelucht.

De koffer staat nu bij de mensen die hem gevonden hebben. Of er überhaupt nog iets van waarde in zit, weet Dimitry nog niet.

“Helaas stond de koffer open en is er heel wat natgeregen­d. Ikzelf woon in Gent en heb daarom zo snel mijn koffer nog niet kunnen ophalen in Antwerpen, om te checken wat er van overblijft. Ik heb ondertusse­n wel het MAS gecontacte­erd met de vraag of er nog meer gestolen spullen in hun buurt gevonden werden. Helaas was dat niet het geval. Maar wie weet is er nu wel een spoor naar de rest van mijn materiaal.”

 ?? FOTO RR ?? Uit de koffer van Dimitry De Gheselle, alias Miss Chatteloe, werden op oudjaarsna­cht heel wat showspulle­n gestolen.
FOTO RR Uit de koffer van Dimitry De Gheselle, alias Miss Chatteloe, werden op oudjaarsna­cht heel wat showspulle­n gestolen.
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium