Gazet van Antwerpen Stad en Rand

VOETBAL KORT

-

Rodrigues (Antwerp) mag hopen op selectie tegen Club Brugge. Antwerp keerde zondag terug van de lange stage in Spanje, waarna coach Laszlo Bölöni zijn spelers twee dagen vrij gaf. Vanaf morgen hervat de Great Old met een ochtendtra­ining. Arslanagic (adductoren) moet een nieuw onderzoek ondergaan. De herstelde Rodrigues mag hopen op een selectie. Batubinsik­a (spierbless­ure) traint nog niet op het veld. Joeri Dequevy, die niet mee op stage mocht met Antwerp en de Bosuil moet verlaten, traint sinds gisteren met de beloften. Ook Steve Colpaert en Bjørn Vleminckx wachten nog steeds op een oplossing. (stdr)

Sabir Bougrine (Lierse) verschijnt op training. Twee dagen na zijn weigering om voor Lierse aan te treden tegen Tubeke verscheen Sabir Bougrine opnieuw op training bij de Pallieters. De middenveld­er, die tot op heden een belabberd seizoen kende, aast onder impuls van zijn entourage op een transfer bij de Lierenaars. (kugu)

AA Gent moet Simon vier tot zes weken missen. Wat werd gevreesd, is bevestigd: de ligamenten van de enkel van Moses Simon zijn geraakt en dus moet AA Gent zijn Nigeriaans­e aanvaller vier tot zes weken missen. Simon is er eind deze maand sowieso niet bij in de topper tegen Club Brugge en riskeert door de opeenvolgi­ng van matchen zelfs tot zeven matchen te missen. (vdm)

Ook West Ham hoopt op Batshuayi. Behalve Sevilla heeft zich een tweede club gemeld voor Michy Batshuayi. Een invloedrij­ke Engelse makelaar werkt aan een opmerkelij­ke ruildeal tussen de spits van Chelsea en West Hamaanvall­er Andy Carroll. De carrière van de 29-jarige Carroll zit al enkele jaren in het slop en dus valt het te bezien of Chelsea - ontevreden over het rendement van Morata en Batshuayi - de ruil ziet zitten. West Ham wilde Bathsuayi al toen hij in 2016 bij Marseille zat. Zowel Carroll als Batshuayi zou worden verhuurd tot het einde van het seizoen. (bla)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium