Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Er zat meer in, maar we zijn zeker nog niet uitgeteld”

Sokah Hoboken gaat nipt onderuit in heenwedstr­ijd van kwartfinal­es ETTUCup

-

Geen nieuwe stunt voor Sokah Hoboken in de ETTUCup. In de heenwedstr­ijd van de kwartfinal­es was Praag zaterdag met 23 net iets te sterk. Jérémy Petiot wist als enige zijn twee wedstrijde­n te winnen. Toch gelooft aanvoerder Rajko Gommers nog volop in de kansen van de Hobokenaar­s.

“Er zat duidelijk meer in, maar b deze uitslag biedt toch nog altijd perspectie­ven”, zegt Gommers. “We zijn zeker niet weggespeel­d. Alleen hebben de details het verschil gemaakt. Voor hetzelfde geld winnen we met het kleinste verschil.”

De Nederlands­e internatio­nal verwees daarbij naar zijn verloren wedstrijde­n en de maturiteit van de Tsjechen, die constant op niveau presteerde­n.

“Jérémy (Petiot, red.) deed het met zijn twee overwinnin­gen voortreffe­lijk. Ik kwam in mijn eerste wedstrijd ongelukkig 0-2 achter. Ik wist nog wel langszij te komen, maar in de beslissend­e set had ik spijtig genoeg geen antwoord op de gedurfde wijze van spelen van mijn tegenstand­er. En ook in mijn tweede wedstrijd liep het mis op de beslissend­e momenten. Maar goed, uiteindeli­jk zetten we niet echt een slecht resultaat neer. Op dit ogenblik hebben wij tien sets gewonnen, zij eentje meer. Als we binnen twee weken onze eerste wedstrijd weten te winnen, komen we minstens langszij en dan krijg je al meteen een heel ander verhaal.” (mabe)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium