Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Dit zijn de acht verleiders

-

Het wordt aftellen naar het nieuwe seizoen van

Temptation Island, de hormonale realitysoa­p op Vijf. De eerste aflevering wordt uitgezonde­n op 1 februari. Dit zijn de acht mannelijke verleiders die binnenkort hun kans wagen.

Matthew (26) uit Amsterdam

b is administra­tief medewerker. Een bad guy die last heeft van bindingsan­gst, maar zelfzeker overkomt. Heeft de kunst van het kussen volledig onder de knie.

Tomas (23) uit Den Haag is bootcamp trainer en student media. Gelooft niet in monogamie. Is communicat­ief sterk en maakt graag plezier.

Andrea (23) uit Maasmechel­en is autotester. Italiaanse macho met een klein hartje. Beweert dat hij met “drie van de vier vrouwen” aan de haal gaat.

Tijs (24) uit Laakdal is bouwvakker. Heeft 120 vrouwen op zijn actief staan. Zijn praatje om hen aan de haak te slaan: “A shoulder to cry on becomes a dick to ride on”.

Joshua (20) uit Balen wil model worden en doet aan motorcross. Flirten doet hij met zijn azuur- blauwe ogen. Tactiek: eerst bezinnen, dan bespringen.

Gino (27) uit Den Haag heeft geen duidelijk beroep en is een hartenbrek­er. Raakt meestal snel uitgekeken op een vrouw.

Tireily (21) uit Zwolle is artiest en houdt van sport. Hij verleidt door zo opvallend mogelijk naar een vrouw te kijken, tot ze er een beetje ongemakkel­ijk van wordt.

Fabrizio (25) uit Houthalen heeft een eigen tattoozaak. Trouw zijn, bestaat volgens hem niet. Valt op blonde vrouwen met blauwe ogen, maar eindigt steeds met een brunette. (tdl)

 ?? FOTO VIJF ?? V.l.n.r.: verleiders Matthew, Tomas, Andrea, Tijs, Joshua, Gino, Tireily en Fabrizio.
FOTO VIJF V.l.n.r.: verleiders Matthew, Tomas, Andrea, Tijs, Joshua, Gino, Tireily en Fabrizio.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium