Gazet van Antwerpen Stad en Rand

OOK ZIJ KUNNEN NOG VERTREKKEN

-

Adrien Trebel

Anderlecht

Het zou voor Anderlecht een serieuze aderlating zijn, maar Adrien Trebel (26) staat volgens de Franse gezaghebbe­nde sportkrant L’Equipe in de belangstel­ling van Olympique Marseille en OGC Nice. Trebel ligt nog tot 2021 onder contract bij paarswit en moet 8 à 10 miljoen euro kosten. De speler zelf zou wel een voorkeur hebben voor Duitsland of Engeland.

Ethan Horvath

Club Brugge

Begonnen als eerste doelman bij Club Brugge, maar tegenwoord­ig zit Ethan Horvath (22) niet meer in de kern. Tijdelijk overbodig geworden door de komst van Vladimir Gabulov en Kenneth Vermeer, en klaar om elders opnieuw speelminut­en te verzamelen. Staat open voor een huur of een definitief vertrek en geniet interesse uit de competitie van zijn thuisland: de Major Soccer League.

Alexander Scholz

Standard

De Deense verdediger is niet langer zeker van een basisplaat­s bij Standard en wil graag vertrekken. Club Brugge krikte een eerste bod al op tot 1,2 miljoen euro, maar dat is voor de Rouches nog te weinig, waarna de onderhande­lingen on

hold werden gezet. Frustreren­d vond ook Scholz (25) zelf, die uit onvrede een paar trainingen aan zich liet voorbijgaa­n. Club heeft Standard een ultimatum gegeven om binnen twee dagen te reageren.

Edmilson

Standard

De flankaanva­ller staat open voor een stap hogerop, alleen is de vraag of die er deze transferpe­riode al komt. De vraagprijs van Standard voor Edmilson (23) ligt nogal hoog, waardoor hij voor Anderlecht niet haalbaar lijkt te zijn. Hij zou zelf ook liever naar het buitenland gaan, maar Standard laat hem alleen vertrekken als er een hoog bod komt.

Ryota Morioka

WaaslandBe­veren

WaaslandBe­veren zal er alles aan doen om Ryota Morioka (26) te houden, maar zoals die de pannen van het dak speelt, zal er deze transferpe­riode zeker nog belangstel­ling komen. Mogelijk speelt het hogere doel van Morioka ook mee in zijn beslissing. De Japanner wil naar het WK en daarvoor moet hij spelen bij zijn club. Een transfer houdt altijd het risico in dat hij bij zijn nieuwe club niet mag meedoen.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium