Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 213 T/M 204

Als je je doelen wil bereiken, kan je niet zonder geduld en een goede organisati­e. De stijgende Maan helpt je bij het ontwijken van elk mogelijk obstakel. Liefde: je empathisch­e vermogens blijken uiterst belangrijk.

STIER 214 T/M 205

Vertraging bij bestelling­en, collega’s die er weer eens niet zijn of simpelweg dingen die op stel en sprong af moeten. Het maakt je dag er niet gemakkelij­ker op. Geef niet te snel toe aan je impulsen!

TWEELINGEN 215 T/M 216

Je zit goed in je vel en dat motiveert je om je werk voortvaren­d ter hand te nemen. Je zou bergen kunnen verzetten, maar dat is nu ook weer niet nodig. Liefde: Tederheid en begrip bij je partner.

KREEFT 226 T/M 227

Op het werk heerst wanorde, onbegrip en een beetje paniek. Daar kun jij alleen maar om lachen want jij weet gewoon wat er te doen staat. Bravo, maar ga er niet van naast je schoenen lopen.

LEEUW 237 T/M 238

Je neemt graag het voortouw, dus accepteer je ook dat er nieuwe taken op je schouders geladen worden. Heel stiekem geniet je er zelfs van. Liefde: Vanavond ben je bekaf, een teleurstel­ling voor je geliefde.

MAAGD 248 T/M 239

Alles gaat zijn gangetje, dus is dit het moment om je projecten weer op scherp te zetten. Het wordt immers hoog tijd dat er weer eens iets uit je handen komt. Liefde: Iemand heeft je goede raad nodig.

WEEGSCHAAL 249 T/M 2310

De veranderin­gen lijken over elkaar heen te buitelen en je kunt er helemaal niets aan doen. De sterren hebben het echter goed met je voor. Liefde: Vanavond blijkt je geliefde weer een steun en toeverlaat.

SCHORPIOEN 2410 T/M 2211

Je draagt het hart op de tong en dat is niet altijd in je voordeel. Voor je het beseft, kan je dingen zeggen die je later betreurt. Doe het wat kalmer aan, het is voor je eigen bestwil!

BOOGSCHUTT­ER 2311 T/M 2112

Verander niets aan je gewoontes, niet op je werk en niet thuis. Het is niet zo’n gunstige dag en als je je buiten de bekende paden waagt loop je het risico op een valpartij. Gelukkig duurt dit maar een dagje.

STEENBOK 2212 T/M 201

Helemaal niets gaat zoals jij het wil. Dan kan je gaan kniezen, maar beter is om in te grijpen. Trouwens iedereen verwacht van jou, dat jij het oliemannet­je bent dat de boel weer aan de gang kan krijgen.

WATERMAN 211 T/M 192

Je huidige situatie is niet ideaal, je hebt het gevoel dat je meer kan. Maak duidelijk wat je zou willen en handel ernaar. Liefde: Je mag best wat duidelijke­r zijn over je gevoelens voor je geliefde.

VISSEN 202 T/M 203

Op je werk leiden toevalligh­eden je een nieuwe weg op. Geef je ogen dus goed de kost, als je niet vies bent van een nieuwe klus. Liefde: Ook op dit gebied valt er trouwens het een en ander waar te nemen.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium