Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Er is die eerste nacht niets gebeurd, hoor”

-

Dankzij Blind Getrouwd zijn nu ook sportleraa­r Damiano Fiore (38) en stewardess Wendy Dirven (30) man en vrouw. Opvallend: Damiano stond stijf van de stress. “Ik was zo wit als een spook.”

De laatste koppels van het VTM-programma Blind Getrouwd zijn gevormd. Bankagent Toon Nauwelaert­s (30) staat volgende week naast IT-specialist­e Frie Van den Brande (29), jobbemidde­laar Esther van Kuijk (31) gaat de boot in met verzekerin­gsagent Tim De Winter (30).

Het huwelijk van Damiano en Wendy is intussen een feit. Hun eerste indruk? Positief. “Ik vond Wendy meteen mooi”, vertelt Damiano. “Mooie blauwe ogen, prachtig kleed, mooie lach.”

“Mooie man, dacht ik meteen”, zegt ook Wendy. “Voor mij was het geen must, maar ik vond het wel fijn vast te stellen dat hij sportief en verzorgd is. Hij is heel erg met gezonde voeding bezig, een pluspunt.”

Boxershort

Damiano was wel erg zenuwachti­g. De stress had hem te pakken. “Ik ben er over het algemeen goed tegen bestand, maar ik moest als eerste de zaal in en moest zo lang wachten op mijn bruid. Ik was zo wit als een spook, maar dat was gelukkig snel voorbij toen ik Wendy te zien kreeg”, zegt Damiano.

In de aflevering van gisterenav­ond zei Wendy dat ze “het niet erg vond” dat er ’s avonds “plots een man in boxershort met geen verkeerd lichaam” in de badkamer van het hotel stond. “Nochtans is er die eerste nacht niets spannends gebeurd, hoor. We waren allebei doodmoe.”

 ?? FOTO VTM ?? De eerste indrukken van Damiano en Wendy na hun huwelijk waren positief.
FOTO VTM De eerste indrukken van Damiano en Wendy na hun huwelijk waren positief.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium