Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Pommeline en Merijn uiteen

-

Zij vond het heerlijk om hem af te snoepen van zijn vriendin, hij viel voor haar “400 cc aan humor”. Maar het Temptation Islandkopp­el van 2017 is niet meer: Pommeline (23) en Merijn (25) zijn uit elkaar. Dat maakten ze samen bekend met identieke posts op hun sociale media.

Na het vorige seizoen van Temptation Island, de best bekeken jaargang ooit, stonden Pommeline en Merijn onmiddelli­jk in het centrum van de aandacht. De Nederlande­r begon aan de relatietes­t van Vijf met zijn partner Lisa, maar viel in Thailand als een blok voor de verleiding­en van de Vlaamse tattooarti­este. De twee leken stand te houden, maar nu trekken ze er toch een streep onder.

“2017 was een jaar waarin we samen mooie momenten hebben beleefd”, schrijven Pommeline en Merijn. “Hoewel we enorm veel van elkaar houden, hebben wij een punt achter onze relatie gezet.” Over de oorzaak blijven ze vaag, al lijkt die vooral bij Pommeline te liggen. “Er zijn afgelopen weken dingen gebeurd waarover we niet in detail treden. Pommeline was even de weg kwijt en moet een aantal zaken voor zichzelf uitzoeken. Fouten maken is menselijk, maar wel heel pijnlijk en jammer.”

Ook bij de nieuwe lichting lijkt er al een haar in de boter te zitten. Tim en Deborah, het koppel uit Aalst, zouden hun huwelijksp­lannen geannuleer­d hebben. Op Facebook hint Deborah dat Tim haar bedrogen heeft. Bij Vijf ontkennen ze dat er problemen zijn, al zullen vooral de volgende aflevering­en dat moeten bevestigen.

 ?? FOTO RR ?? Merijn en Pommeline voelen geen temptation meer.
FOTO RR Merijn en Pommeline voelen geen temptation meer.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium