Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“We moeten zowel naar boven als naar onderen kijken”

- (givl)

Hooikt kan blijkbaar niet meer verliezen. Het pakte nu ook een punt tegen leider Willebroek en zet zijn opmars verder. Sten Van Put en co zijn nu al negen matchen ongeslagen en hebben hun gemiste start bijna helemaal goedgemaak­t.

“Uiteindeli­jk denk ik dat het 2-2 gelijkspel terecht was”, zegt Van Put. “We speelden een heel sterke eerste helft en kwamen verdiend op 2-0 voorsprong. Maar misschien hebben voor rust wat te veel gegeven, want in de tweede helft kwam Willebroek sterk opzetten en maakten ze ook gelijk. Toch hadden we nog kunnen winnen. Vlak voor tijd kreeg ik een grote kans aan de tweede paal, maar ik kraakte mijn schot. Maar goed, we kunnen leven met dit punt.”

Hooikt miste zijn start compleet, maar is nu aan een opmars bezig. “We staan ondertusse­n op vijf punten van plaats vijf, maar staan ook slechts zes punten voor de derde laatste plaats. We moeten dus zowel naar boven als naar onderen kijken. In de eerste plaats moeten we het behoud verzekeren. Als we twee keer op rij verliezen, wordt het toch weer gevaarlijk. Voor het seizoen was het onze ambitie om eindronde te spelen. Dat wordt moeilijk, maar het kan nog. Vorig seizoen pakten we de tweede periode, nu kunnen we ons misschien richten op de derde periode. Het is jammer van onze slechte start, maar die kunnen we misschien nog goedmaken.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium