Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 213 T/M 204

 Prima sfeertje op je werk. Dat moedigt aan tot hard werken en vooral om met de anderen van gedachten te wisselen. Wat dat betreft: een collega lijkt jouw hulp nodig te hebben. Laat je van je royale kant zien.

STIER 214 T/M 205

 Er hangt spanning in de lucht en het risico is groot dat het tot een uitbarstin­g komt. Er zijn echter ook gunstige invloeden die het mogelijk maken dat jij niet betrokken raakt bij vervelende discussies.

TWEELINGEN 215 T/M 216

 Je zit prima in je vel en bent in staat om op elke omstandigh­eid in te spelen. Dat kan heel waardevol zijn, want in je omgeving lijkt er veel te veranderen. Iets waar collega’s zich enorme zorgen over maken.

KREEFT 226 T/M 227

 Dankzij Mercurius ben je in staat om ver vooruit te denken en er je voordeel mee te doen. Zo kun je wat van je ideetjes uitprobere­n. Liefde: Vanavond ben je misschien futloos, maar daar weet je geliefde wel raad mee.

LEEUW 237 T/M 238

 Dit lijkt de beste dag van de week voor jouw teken te worden. De planeten staan in de rij om je bij alles wat je doet terzijde te staan en bovendien heb je het geluk aan je zijde.

MAAGD 248 T/M 239

 Venus stuurt erop aan dat je wat meer rust neemt. Maar doe je dat ook? Waarschijn­lijk niet, want Mars staat in jouw teken en accentueer­t je drang om het maximale uit jezelf te halen. Liefde: Vanavond lijkt Venus revanche te nemen.

WEEGSCHAAL 249 T/M 2310

 De sterren wijzen op een uitputtend­e maar bevredigen­de dag, dus bereid je maar voor. Neem op tijd een pauze, want het is belangrijk om je energie op peil te houden. Liefde: een ontspannen avond.

SCHORPIOEN 2410 T/M 2211

 Je zenuwen worden danig op de proef gesteld of beter gezegd, je bent zelf degene die voor spanning gaat zorgen. En dat allemaal omdat er concurrent­ie is op het werk en jij vastberade­n bent om er bovenuit te steken.

BOOGSCHUTT­ER 2311 T/M 2112

 Als er lastige klussen moeten worden opgeknapt dan hoef je daar vandaag niet tegen op te kijken. Mercurius inspireert je: als je je intuitie volgt, kom je niet voor verrassing­en te staan en kom je ook geen argumenten tekort.

STEENBOK 2212 T/M 201

 Al met al een rustige dag. Het is tijd om stoom af te blazen en je van je charmante kant te laten zien. Zo zie je de toekomst minder somber in. Liefde: De emoties laaien vanavond hoog op. Dat heeft allemaal met je partner te maken.

WATERMAN 211 T/M 192

 Op het werk kunnen er Leeuwen of Rammen rondlopen die jouw ideeën om zeep proberen te helpen. Het kan er stevig aan toe gaan maar gelukkig kan je rekenen op bondgenote­n. Tip: laat die het woord doen en ga niet zelf de discussie aan.

VISSEN 202 T/M 203

 Je vindt de tandem MarsVenus aan je zijde en dan kan er bijna niets mis gaan. Je kan met moeilijke onderhande­lingen te maken kunnen krijgen, maar komt er als winnaar uit tevoorschi­jn.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium