Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Verleiders Temptation breken hartjes in Roxy

Discotheek viert zaterdag valentijn met vrijgezell­en uit Vijf-programma

-

Waar vrijgezell­en Alex en Ken vorig jaar nog met alle aandacht van de vrouwen gingen lopen in club Roxy, staat er dit weekend een nieuwe

Temptation­generatie in de schijnwerp­ers tijdens de jongste editie van ‘Will you be my Valentine’. Wie de dansvloer wil delen met verleiders Fabrizio, Joshua en Yana weet dus waarheen.

Het mag dan wel (bijna) valentijn zijn, dat er zaterdagna­cht geen harten zullen worden gebroken, is twijfelach­tig met deze drie gasten in huis. Maar dat mag niet deren. Talloze fans van

Temptation Island zullen afzakken naar Roxy om er de sterren van de realityser­ie te ontmoeten.

“Het is het tweede jaar op rij dat we ons valentijns­feest laten hosten door een aantal mensen van Temptation Island”, zegt organisato­r Jimmy Wohlken van Blue Flame Agency. “Vorig jaar was dat een succes. Om niet te zeggen dat het een van de beste zaterdagav­onden van het jaar was in Roxy. Iedereen zegt altijd: ‘Ik kijk niet naar dat programma’. Maar het wordt elk jaar erger en erger en stiekem vinden mensen dat leuk. Vorig jaar zagen we een echte stormloop. Op een bepaald moment stonden wel vierhonder­d vrouwen in de wachtrij om een selfie te nemen met de vrijgezell­en.”

En dat zal zaterdag naar alle waarschijn­lijkheid niet anders zijn. “Met Blue Flame proberen we in te spelen op wat hot en trendy is. Op dit moment is dat Temptation.” Wekelijks staat het agentschap in voor de zaterdagen in Roxy. “Dat doen we nu al een viertal jaar. Alles wat hip is, passeert bij ons de revue. En dat geldt net zo goed voor de muziek die er gedraaid wordt. Hier worden enkel commerciël­e platen opgelegd: van Dimitri Vegas en Like Mike tot oldies van Marvin Gaye. We zetten ook erg in op vrouwvrien­delijke muziek: Rihanna, Beyoncé, Justin Timberlake… ‘Feelgoodnu­mmers’ waar vrouwen graag met meezingen en op dansen.”

Top 100 beste dj’s ter wereld

BV’s hoeven daar niet noodzakeli­jk elke week bij aan te pas te komen. “We willen gewoon dat iedereen hier een goede tijd heeft en zich amuseert op leuke muziek.” Zaterdagav­ond staan dj’s Michael Amani en Your daarvoor garant. “Dat zijn twee jonge gasten die een ruim assortimen­t aan oldies, house, r&b en hiphop draaien.” Maar échte Blue Flame-dj’s zijn deze twee heren nog niet, zegt Wohlken. “Sinds een jaar of vier organisere­n we met Blue Flame niet enkel feestjes, we zijn ook een platenlabe­l en een management­bureau. Bekende dj’s als Makasi of dj Mttn zijn bij ons aangeslote­n. Ondertusse­n zijn we uitgegroei­d tot een van de grootste bureaus van België. Dagelijks krijgen we wel dertig mailtjes van dj’s die zich bij ons willen voegen. Maar wie zich bij ons wil aansluiten, moet er echt mee bezig zijn. Niet enkel plaatjes opleggen, maar ook zelf eigen werk creëren. Onze artiesten draaien op de grote festivalpo­dia, zoals dat van Tomorrowla­nd. We hebben de laatste jaren enorm aan naamsbeken­dheid gewonnen.”

Waar dat voor hen mag eindigen? “We willen zo ver mogelijk geraken met Blue Flame. Zo hopen we dat een van onze dj’s ooit in de Dj Mag Top 100 belandt. De lijst waarin Dimitri Vegas en Like Mike op nummer twee staan.” En tot het zo ver is, worden de nummers van het dj-duo gewoon zelf gedraaid, tijdens Will you be my Valentine bijvoorbee­ld.

ELIEN VAN WYNSBERGHE

Will you be my Valentine: Roxy Antwerp, Rijnkaai 1. Zaterdag 10 februari vanaf 23u. Inkom: 10 euro

 ?? FOTO'S RR ?? Vorig jaar waren Ken en Alex te gast in Roxy. Zaterdag maken verleiders Joshua (links), Fabrizio (rechts) en Yana hun opwachting.
FOTO'S RR Vorig jaar waren Ken en Alex te gast in Roxy. Zaterdag maken verleiders Joshua (links), Fabrizio (rechts) en Yana hun opwachting.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium