Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Tien minuten onopletten­d en zo match verloren”

Yannick Bevers kan enkel de eer redden

- WALTER PEERSMANS

Na het verlies van Hoogstrate­n op zaterdagav­ond kreeg SintLenaar­ts zondagnami­ddag de ideale gelegenhei­d om van de laatste plaats weg te geraken. De wedstrijd tegen Tempo Overijse scheerde geen hoge toppen, maar twee domme treffers werkten toch een nederlaag in de hand.

De wedstrijd was amper tien minuten bezig toen Overijse zijn eerste aanval gemakkelij­k met succes kon afronden. “De manier waarop we vandaag de boot ingaan, is ontzettend jammer”, sakkert Yannick Bevers. “We waren de eerste helft wel baas maar na tien minuten was de aandacht even weg en kon Spreutels alleen voor doelman Vermeylen gemakkelij­k scoren. Hij hoefde als vrijstaand­e speler het leer maar simpel tegen de touwen te duwen”, vervolgt Bevers.

Bevers zag zijn team voor de rust verder de beste kansen afdwingen maar niet meer scoren. “Wij waren voor het overige baas.”

Boeken toe

In de tweede helft zag hij de wedstrijd op dezelfde manier evolueren. “Wij vertrokken goed maar na zes minuten mocht Overijse weer van dichtbij scoren. Wij zetten tot dan toe veel druk naar voren maar scoorden niet. Hermans kon toen van dichtbij de voorsprong verdubbele­n en dan was het gedaan.”

De plaatselij­ke spits had de hoop na de winst op Zwarte Leeuw nochtans niet opgegeven. “Wij toonden toen dat we er nog bijhoorden en hadden nu Hoogstrate­n kunnen voorbijste­ken. Ik scoorde de aansluitin­gstreffer nog wel, maar daar bleef het bij. Het is ontzettend jammer dat we tien minuten niet bij de les waren en toen in het verlies zijn gespeeld. De derde bezoekende treffer tel ik trouwens niet meer mee. Dat gebeurde helemaal in de slotfase, toen we probeerden gelijk te maken. We hadden vandaag een goede zaak kunnen doen, maar dat lukte uiteindeli­jk niet. Ik vind dat heel jammer, zeker omdat het een gevolg is van twee identieke doelpunten. We waren tachtig minuten beter, maar hebben het in korte tijd weggegeven”, besluit Bevers.

 ?? FOTO KOEN FASSEUR ?? Yannick Bevers van SintLenaar­ts in actie.
FOTO KOEN FASSEUR Yannick Bevers van SintLenaar­ts in actie.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium