Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Ik hoop op een eerste basisplaat­s”

- (lacht).” (fko)

Na een eerdere nul op twaalf liet Kontich recent een tien op twaalf noteren. Tegen OG Vorselaar gaat het opnieuw voor winst, met mogelijk Mitch Keusters aan de aftrap.

“Ik begon het seizoen bij de B-ploeg”, vertelt Keusters. “Het was de bedoeling om daar matchritme op te doen nadat ik vorig seizoen veel blessurele­ed had gekend. Ik scoorde elf doelpunten in tien wedstrijde­n, waardoor ik weer werd overgeheve­ld naar de A-kern. Dat is leuk. Het feit dat ik weer bij de vijftien behoor, geeft veel voldoening.”

“Omdat De Bakker geschorst is, hoop ik tegen OG Vorselaar op een eerste basisplaat­s. Als de trainer voor aanvallend voetbal kiest, maak ik een goede kans om te spelen, maar als hij meer zekerheid wil inbouwen, start ik waarschijn­lijk op de bank”, stelt Keusters, die alleen maar tevreden zal zijn met winst.

“Het wordt afwachten met welke ingesteldh­eid OG Vorselaar aan de aftrap zal komen. Ze kunnen de degradatie nog moeilijk ontlopen. Het kan dat ze de match als een noodzakeli­jk nummer zien. Het kan ook dat de tegenstrev­er wel gemotiveer­d is en aast op eerherstel voor de zware 6-0 pandoering uit heenmatch. Wij spelen terug met vertrouwen en gaan voluit voor een vierde zege op rij. Het zou fantastisc­h zijn om mijn allereerst­e goal te maken, maar uiteraard primeert het ploegbelan­g. Met een assist ben ik ook al tevreden

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium