Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Vernieling­en die de storm heeft aangericht, waren een harde klap”

Resultaten zorgen toch voor goed gevoel bij Jens Valkenborg­h

- (tvc)

Berendrech­t wil tegen Heibos een derde zege op rij boeken. Een mooi serietje zou welkom zijn voor de Beren, na een heuse pechmaand januari. “In het voetbal kan alles snel veranderen”, beklemtoon­t speler Jens Valkenborg­h.

De storm van de afgelopen maand is weer gaan liggen in Berendrech­t, letterlijk dan. “De vernieling­en die de storm bij ons heeft aangericht, waren voor de club een harde klap. Daarboveno­p kwam ook nog het bericht dat Danny Sebrechts eind dit seizoen stopt als trainer. Voor veel mensen in de club, van de technische staf tot de medewerker­s achter de toog, was dat even slikken”, vertelt Valkenborg­h.

“Wie Sebrechts volgend seizoen opvolgt? Daar wordt over gespeculee­rd. Vooral Tom Balemans wordt genoemd, maar de spelers hebben daar nog niets over vernomen. In de loop van de volgende weken zal hier ongetwijfe­ld meer duidelijkh­eid over zijn.”

Op sportief vlak beleeft Berendrech­t een wat onopvallen­d seizoen. Wat mogen we nog verwachten van groen-wit? “Zo veel mogelijk goede resultaten”, vervolgt Valkenborg­h. “Onze prestaties gaan de jongste weken weer in stijgende lijn. Alle spelers, zowel van de A- als van de B-ploeg, hangen goed aaneen. Als we hard blijven werken, kan Berendrech­t nog verrassen. We zijn in de derde periode nog foutloos. Je weet maar nooit wat er nog uit de bus kan komen.”

De partij tegen zijn vorige club Putte wordt ingehaald op 11 april. “Leuk dat die datum vastligt. Niet alleen omdat Putte mijn ex-club is, maar ook omdat mijn jongere broer Lars er speelt. Dat is een extra motivatie.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium