Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Megan kraakt als eerste

-

Vier aflevering­en. Langer duurde het niet tot de eerste akte van ontrouw in Temp

tation Island. Na een pijnlijk kampvuur dook Megan (18) gisteren in bed met verleider Joshua.

Dat het niet lang zou duren voor een van de kandidaten zou toegeven aan de verleiding, stond na vorige week in de sterren geschreven. Maar dat dat op het vrouweneil­and zou gebeuren, kwam wél als een verrassing.

De koppels kregen gisteren een eerste keer beelden van hun wederhelft tussen de vrijgezell­en voorgescho­teld. De mannen bleven gespaard van onkuise videofragm­enten, bij de dames kregen vooral Daniëlle (20) en Megan (18) het hard te verduren. De Nederlands­e Daniëlle zag hoe haar vriend Mezdi (20) van de ene verleidste­r naar de andere fladderde en uiteindeli­jk met een topless Zwanetta in zee belandde. “Dit is niet de Mezdi die ik ken”, zei Daniëlle. “Hij kwam zo zelfzeker naar hier, maar nu gooit hij onze relatie weg alsof het niets is. Hij deed zelfs geen moeite. Dit was zijn laatste kans. Heel Nederland zal zien wat voor een zwijn jij bent, Mezdi.”

Enkele wodka’s

Ook voor Kevin (22), die Megan in België al vijf keer bedrogen had, zou Temptation Island zijn laatste kans worden. Die lijkt hij nu al verpest te hebben. Aan het kampvuur barstte Megan in tranen uit toen ze Kevins handen tussen de benen van Yasmine zag, zijn woorden sneden nog dieper. “Megan is lief maar naïef”, zei Kevin tegen de verleidste­rs. “De kaas loopt uit haar oren, ze is koeke-

rond.” Lees: niet zo slim. “Kevin doet alles wat niet mag, hij toont geen respect voor me”, huilde Megan. “Ik ben boos en teleurgest­eld. Gelukkig geeft Joshua me de hoop dat er nog jongens rondlopen die niet zoals Kevin zijn.”

Na het kampvuur – en enkele wodka’s – voegde Megan daad bij woord: wat begon met kussen en knuffelen in het zwembad, eindigde met een stomende vrijpartij in bed met vrijgezel Joshua. “Vanaf nu doe ik alleen nog wat ik zelf wil”, liet Megan optekenen. Wordt vervolgd.

 ?? FOTO'S VIJF ?? Megan houdt zich niet meer in na de kampvuurbe­elden van Kevin (foto onder), verleider Joshua ook niet.
FOTO'S VIJF Megan houdt zich niet meer in na de kampvuurbe­elden van Kevin (foto onder), verleider Joshua ook niet.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium