Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Antwerps label: “Misschien maken we dat stuk net níét bij”

- Het concert van Kendrick Lamar op 27 februari in het Sportpalei­s is uitverkoch­t. Er is een wachtlijst geopend. Info: www.sportpalei­s.be (anro)

Kendrick Lamar ziet het wel zitten met Antwerpen. De hotste rapper van het moment staat op 27 februari in het Sportpalei­s en opent die dag ook een popupstore in de Kammenstra­at, en nu is hij bovendien in een nieuwe videoclip te zien in een trui met het opschrift ‘4NTWERP’.

Voor het nummer King’s Dead

b werkt de wereldbero­emde Amerikaans­e rapper Kendrick Lamar samen met zanger James Blake en collega-rappers Jay Rock en Future. De clip staat sinds 15 februari op YouTube en werd al bijna 6 miljoen keer bekeken. Al kan dat aantal de komende maanden nog flink stijgen, want Lamar scoorde al monsterhit­s als HUMBLE. (445 miljoen keer bekeken op YouTube), LOYALTY. (140 miljoen) en

King Kunta (106 miljoen). In de clip van King’s Dead is de man die onlangs nog vijf Grammy’s op zijn schouw mocht bijzetten ongeveer veertig seconden lang te zien in een trui met het opschrift ‘4NTWERP’. Het gaat om een design uit de Uber en Koshercoll­ectie van kledinglij­n VIER, een puur Antwerps kledingmer­k.

“We zijn aangenaam verrast, want dit is natuurlijk onbetaalba­re reclame”, vertelt Giancarlo Angeletti (39), samen met Bob Follens (32) eigenaar van VIER. “Het is een beetje een lugubere scène in de clip, maar tegelijk ook stijlvol en mooi in beeld gebracht, het past perfect bij ons imago.”

Tijd om hier munt uit te slaan, zou je denken. “De trui was voor die clip uitkwam al uitverkoch­t. Maar we twijfelen om er nog bij te maken, want het heeft ook zijn charme als we dat net níét doen. Wie hem al kocht, heeft geluk gehad.”

 ??  ?? FOTO RR
FOTO RR

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium