Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Winnen in Vorselaar en we zijn helemaal gered”

-

Na de 51 zege tegen Antonia kunnen de spelers van SintJob op beide oren slapen. Behoudens een mirakel spelen ze ook volgend seizoen in eerste provincial­e. Joris Jaspers, die bij afwezighei­d van zijn broer Joris de aanvoerder­sband mocht dragen, was dan ook een tevreden man.

De cijfers zeggen wel niet alles. De spanning in de wedstrijd tussen Sint-Job en Antonia was lange tijd te snijden. Pas vlak voor tijd wist rood-wit nog twee keer te scoren, zodat Sint-Job met overdreven 5-1 cijfers won.

“Maar we gaan er zeker niet over klagen”, lacht Joris Jaspers, die door de hamstringb­lessure van broer Joris tot aanvoerder gepromovee­rd werd. Het is toch leuk als je je eerste match als aanvoerder winnend kan afsluiten. Zeker omdat de zege ons zo goed als zekerheid verschaft over behoud. Eén keer winnen kan al voldoende zijn. Met twee overwinnin­gen zijn we helemaal safe.”

Jaspers gaf dus toe dat de 5-1 zege tegen Antonia overdreven was, maar wil wel benadrukke­n dat de drie punten op zich oververdie­nd waren. “We toonden veel inzet en hebben Antonia niet in zijn spel laten komen. Die vroege openingsgo­al heeft ons goed geholpen, zodat zij moesten komen en wij meteen ruimte hadden. Als we zaterdagav­ond in Vorselaar winnen, kunnen we al helemaal zeker zijn van het behoud. Al moeten we het daar wel zien te rooien zonder onze geschorste doelman Predrag Ristovic.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium