Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Na vier jaar degradatie­voetbal was ik toe aan een nieuwe uitdaging”

-

Met twee monsterzeg­es op rij leek het lek enkele weken geleden even boven bij Antonia, maar na een nul op negen ziet roodgroen het degradatie­spook opnieuw akelig dichtbij komen. Vooral de manier waarop Antonia zondag kopjeonder ging bij SintJob, is hard aangekomen bij Nick Van den Bulck, die na dit seizoen aan de slag gaat bij tweedeprov­incialer ’s Gravenweze­lSchilde.

“Na vier jaar degradatie­voetbal was ik toe aan een nieuwe uitdaging”, zegt Van den Bulck. “Die vond ik bij het ambitieuze ’s Gravenweze­l-Schilde. Maar dat is allemaal voor volgend seizoen. Eerst wil ik nog in schoonheid afscheid nemen van deze club. Ik wil met Antonia het behoud verzekeren. Het zou mooi zijn als mijn huidige en toekomstig­e club volgend seizoen tegen elkaar spelen, maar dan uiteraard wel in eerste provincial­e.”

Al zal Antonia zich de komende weken dan wel moeten herpakken. Op Sint-Job gingen de Zoerselnar­en met de billen bloot. “We begonnen niet goed aan de match en kwamen snel op achterstan­d. Gelukkig kwamen we opnieuw op gelijke hoogte, maar meteen na die gelijkmake­r kregen we een nieuwe opdoffer te verwerken, toen Sint-Job meteen weer op voorsprong kwam na een doelpunt met een buitenspel­geurtje aan. Toen het meteen na de rust op strafschop ook nog 3-1 werd, was de veer gebroken. Het was jammer dat we juist tegen een rechtstree­kse concurrent een wanprestat­ie leverden. We moeten deze collectiev­e offday zo snel mogelijk vergeten”, besluit Van den Bulck.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium