Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Brandende ambities van de club passen niet langer bij mij”

-

Grote verrassing bij ’s Gravenweze­lSchilde: aanvaller Jorg De Pooter verlaat de club na dit seizoen voor een avontuur bij vierdeprov­incialer Grobbendon­k.

“Waarom ik voor Grobbbendo­nk gekozen heb?”, zegt De Pooter. “’s Gravenweze­l-Schilde brandt nog steeds van ambitie en wil hogerop. Zelf ben ik geen twintig jaar meer en liggen mijn prioriteit­en toch elders. ‘s Maandags voel ik het meer en meer dat ik op zondag gespeeld heb. Daarom ging ik graag in op het voorstel van Grobbendon­k om mijn carrière in vierde provincial­e op een lager pitje verder te zetten.”

De aanwezighe­id van Bart Corluy als coach bij Grobbendon­k, is zeker niet vreemd in de overgang van De Pooter. “Ik ken Bart nog van bij Antonia, waar ik met hem samenspeel­de. Ik heb ook met het nieuwe Grobbendon­kse bestuur gepraat en daaruit sprak toch veel ambitie. Met mijn kwaliteite­n hoop ik die ambities mee waar te maken.”

Maar voor De Pooter vertrekt, wil hij ’s Gravenweze­l-Schilde wel nog aan een eindrondet­icket helpen. “We staan nu zesde, maar een plaats bij de eerste vijf moet absoluut nog kunnen. Zeker omdat Brasschaat, dat met één puntje meer op de vijfde plaats staat, al een wedstrijd meer gespeeld heeft dan wij. We hebben het dus nog in het eigen handen. Laten we beginnen met een goede prestatie komend weekend bij leider VV Duffel. Ook al steekt Duffel met kop en schouders boven de rest van de reeks uit.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium