Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Onze grootste troef? De vele technische spelers in onze ploeg”

-

Voor Brothers United zag het er op het veld van Ternesse B een kwartier voor tijd erg goed uit. Met een 13 voorsprong tegen tien spelers, leek er geen vuiltje aan de lucht. Maar toch kwam Ternesse nog op gelijke hoogte. Gelukkig kon Tarik Hammouti in de slotfase alsnog de 34 scoren.

“We waren heel de wedstrijd de betere ploeg en toen een speler van Ternesse rood kreeg, kon het eigenlijk niet meer misgaan”, zegt Hammouti. “Maar op de een of andere manier gaven we die 1-3 voorsprong toch nog uit handen. We gaven de tegenstand­er op een bepaalde manier het gevoel dat ze nog iets konden terugdoen en dat is ook gebeurd. Na hun tweede doelpunt veranderde plots alles en ineens was er ook die gelijkmake­r. Toch ble- ven we ons aanvallend voetbal spelen en dat heeft uiteindeli­jk geloond toen ik het winnende doelpunt scoorde.”

Al bij al is Hammouti ook tevreden over het seizoen van Brothers United. “Ondanks tal van geblesseer­de en zieke spelers hebben we nu toch al 25 punten. Na de winterstop moeten we elke wedstrijd wel wat spelers missen, maar toch starten we elke wedstrijd opnieuw met aanvallend­e intenties. We beschikken over heel wat technische spelers, en dat is onze grote troef. De voorbije weken hebben we tegen de hoger geklasseer­de ploegen toch getoond dat we goede prestaties op de mat kunnen leggen. We moeten enkel nog wat geduld hebben, we zitten nog volop in een leerproces. Volgend seizoen kunnen we hopelijk bevestigen en opnieuw wat hoger mikken.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium