Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Regi Mania geannuleer­d na tegenvalle­nde kaartenver­koop

- (bpr, dvg)

Het evenement werd al eens uitgesteld, in september, omdat de voorverkoo­p sputterde. Maar ook de herkansing van Regi Mania, op 10 maart in de Brielpoort in Deinze, gaat niet door. Definitief, deze keer, want het wil echt niet lukken met die ticketverk­oop.

De capaciteit van tweeduizen­d man leek nochtans niet te hoog gegrepen voor het concept waarbij de Limburgse dj een avondje komt draaien met onder anderen Netsky-drummer Michael Schack en dj Wout. “De eerste keer dachten we dat we onze datum slecht hadden gekozen, zo net na de vakantie”, zegt Kristof Baertsoen van organisato­r Miracle vzw. “Maar deze keer was er echt géén concurrent­ie en toch raakte de zaal he-le-maal niet gevuld. Nog eens schuiven was voor ons dus geen optie. Dus moesten we kiezen tussen twee kwaden: cancellen en op een financieel fiasco afstevenen, of het laten doorgaan en een hoop leverancie­rs erbij betrekken, terwijl je op voorhand weet dat je hen niet zou kunnen betalen.”

Bernard Van Schoorisse, managing director van boekingska­ntoor TTT Artists dat Regi onderdak biedt, blijft echter geloven in het concept. “Dit betekent zeker niet het einde van Regi Mania. Het concept is al succesvol gebleken, en ook deze zomer hebben we een booking op de agenda. We zijn dus niet van plan om Regi Mania om te gooien. Het idee slaat aan: het is een typische djset van Regi, maar met meer toeters en bellen. Special guests, een eigen decor, een lichtshow, … We hebben geen schrik voor de toekomst.”

 ?? FOTO DBA ?? Regi.
FOTO DBA Regi.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium