Gazet van Antwerpen Stad en Rand

10 tegengoals

Om koppijn van te krijgen...

-

Tien goals incasseerd­e KV sinds de intrede van Van Wijk. Stuk voor stuk gescoord met het hoofd. Een overzicht.

01 tegen Moeskroen:

Mohamed na voorzet vanop links

Bandé laat zich te simpel passeren door Olinga. Cocalic reageert een fractie te laat op de voorzet die wordt binnen gekopt door Mohammed.

02 tegen Moeskroen:

Rotariu na een corner

Govea trapt een corner naar de eerste paal. Rotariu duikt perfect op tussen Rits en Van Cleemput en knikt de bal in de verste hoek.

10 tegen Anderlecht:

Ganvoula na voorzet vanop links

Bagayoko mist zijn intercepti­e op een lange bal van Deschacht waarna Morioka vrij voorzet. Cocalic lost Ganvoula, die slim afhaakt en KV nekt met een vliegende kopbal.

22 tegen Anderlecht:

Ganvoula na voorzet vanop links

Bagayoko komt te laat om een hoge voorzet van Deschacht te blokken. De bal dwarrelt neer ter hoogte van het penaltypun­t waar Ganvoula boven El Messaoudi uittorent en weer raak kopt.

12 tegen AA Gent:

Janga na voorzet vanop rechts

Mera werkt slecht weg. Kalu dribbelt zich voorbij Cobbaut en brengt strak voor naar de eerste paal. Janga kruipt voor Cocalic en kopt overhoeks binnen.

22 tegen AA Gent:

Yaremchuk na voorzet vanop links

Cocalic geeft Gigot te veel ruimte in de zestien. Bagayoko en Rits doen hetzelfde met Yaremchuk die moederziel alleen de voorzet binnenkopt.

01 tegen Charleroi:

Bedia na voorzet vanop links

Rits werkt weg uit de zestien. Schoofs levert meteen weer in en komt te laat om Nganga van een voorzet te houden. Bedia verschalkt Cobbaut, Mera en Cocalic met een slimme loopactie en moet niet eens springen om te koppen en Coosemans te kloppen.

11 tegen Standard:

Emond na vrije trap

Marin krult de bal op het hoofd van de inlopende Emond die voor Mera binnenkopt. In de herhaling zie je dat Cop aan de arm van Cocalic trekt waardoor die zich niet kan doorzetten om het duel aan te gaan.

22 tegen Standard:

Luyindama na een corner

Luyindama sluipt als laatste de zestien binnen bij een corner. Mera pikt hem op maar laat zich makkelijk aftroeven door de Congolees, die niet in duel moet gaan en vrij binnenkopt.

32 tegen Standard:

Carlinhos na een corner

Carlinhos stelt zich naast Rits op aan de eerste paal. Coosemans ziet het gevaar en waarschuwt Rits en Bagayoko, maar Carlinhos mag zomaar weglopen en raak knikken.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium