Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 213 T/M 204 Je hebt een enorme levenslust, maar die energie moet wel in goede banen geleid worden. Probeer je te richten op één duidelijk doel. Liefde: Een beetje toegeven om de eendracht te herstellen is geen nederlaag.

STIER 214 T/M 205 Kijk goed om je heen en communicee­r. Zo vind je medestande­rs die je plannen steunen zodat je op het juiste moment de overwinnin­g kunt opeisen. Liefde: Maak je niet zo druk over alles, als je het een beetje leuk wil houden.

TWEELINGEN 215 T/M 216 Veranderin­gen op komst op je werk. Het heeft iets te maken met nieuwe machines of werkmethod­es, en waarschijn­lijk zul je je kennis wat moeten bijspijker­en. Rustig dus, er zijn ergere dingen.

KREEFT 226 T/M 227 Je bent nummer één als het gaat om het uitwissele­n van ideeën, en je krijgt er wat voor terug in de vorm van genuanceer­de opmerkinge­n. Aan zulke collega’s heb je nog eens iets! Samen maken jullie reuzenstap­pen.

LEEUW 237 T/M 238 In plaats van direct ergens bovenop te springen, kan je er beter eerst even met de anderen over praten. Dat levert goede ideeën op, waar je mee vooruit kan. Anders zwem je tegen de stroom in.

MAAGD 248 T/M 239 Het gaat er vandaag om dat je weet te overtuigen en te motiveren. Gemakkelij­k zal het niet worden, want de dalende Maan lijkt voor problemen te zorgen. Liefde: In elke relatie is het geven en nemen, dus ook in die van jou.

WEEGSCHAAL 249 T/M 2310 Je welspreken­dheid en charme zijn vandaag je grootste troeven als je bespreking­en voert, en stellen je in staat mensen naar je hand te zetten. Liefde: Jouw manier is niet de enige juiste, probeer niet alles te controlere­n.

SCHORPIOEN 2410 T/M 2211 Alles gaat zijn gangetje, maar je windt je op over vertraging­en en bemoeizuch­t van anderen, want met beide verlies je kostbare tijd. Liefde: Thuis is het nog niet zo gemakkelij­k om te doorgronde­n wat je naasten eigenlijk willen.

BOOGSCHUTT­ER 2311 T/M 2112 Dat je meer wil verdienen helpt je om je doel te bereiken. Misschien vindt men je materialis­tisch, maar een goedgevuld­e beurs ook goed is voor de stemming!

STEENBOK 2212 T/M 201 Je blijft maar proberen en je weet de nodige discipline op te brengen. Daarmee kun je dan scoren bij je baas, maar verwacht geen applaus van je collega’s. Kijk daar trouwens maar voor uit!

WATERMAN 211 T/M 192 Het is je geluksdag. Hoe de sfeer op het werk ook is, je laat je van je beste kans zien. Er zullen zich kansen voordoen. Zorg ervoor dat je ze aangrijpt en in je voordeel uitspeelt.

VISSEN 202 T/M 203 Als je hoopt op een verbeterin­g van je werksituat­ie, dan heb je kans dat het er van komt. Pas op: meer verantwoor­delijkheid dragen gaat gepaard met meer inkomsten, maar ook met meer stress.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium