Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Stallone kan nog een hoger niveau halen”

-

Zondag trekt hij naar het Constant Vanden Stockstadi­on voor Anderlecht - Antwerp. “Want zaterdag ben ik naar het Jan Breydelsta­dion geweest, daarom is het nu de beurt aan Stallone. Nu de wedstrijde­n samenvalle­n, moet je elke week wisselen, hè.”

Terwijl er voor Anthony in Sint-Truiden alleen drie punten op het spel staan, speelt Stallone nog voor een plek in Play-off 1. Haast onverhoopt, eigenlijk. De Antwerpse Limbombe is nu een onbetwistb­are basisspele­r, maar vertoefde eind oktober nog twee weken in de B-kern van de Great Old. Aanleiding? Een niet al te beste reactie vlak voor de match bij Club Brugge waar hij te horen kreeg dat hij finaal nog naast de kern viel. “Zijn broer is toen een grote steun geweest”, zegt Julien. “Dat is hij altijd.”

Anthony zou die avond in Brugge op Stallone hebben ingepraat zodat hij de zaken niet erger zou maken. Met resultaat. Stallone toonde zich meteen gemotiveer­d in die B-kern, scoorde in een match met de beloften, keerde snel terug naar de A-kern en scoorde in zijn wederoptre­den op Eupen meteen de winnende treffer (0-1).

Contractve­rlenging op komst?

“Stallone is altijd geconcentr­eerd geweest, hoor”, verzekert zijn vader. “En met Laszlo Bölöni is er ook geen probleem. Integendee­l, hij is een heel goede coach, die het heel goed doet met een promovendu­s. Dat Stallone daar deel van kan uitmaken, is mooi.”

De flankaanva­ller heeft zich zelfs zo in beeld gespeeld dat Antwerp aardig nog wat moeite zal moeten doen wil het het aflopende contract van Stallone verlengen. “Hij moet zelf beslissen wat hij wil, daar moei ik mij niet mee”, aldus Julien. “Maar Stallone heeft wel nog potentieel. Ik denk dat hij zeker nog een hoger niveau kan halen.”

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium