Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“We beleven een speciaal seizoen”

Doelman Dennis Janssens houdt SintJob mee op koers

- (wp)

SintJob blijft maar winnen. Zaterdagav­ond pakte het op OG Vorselaar (13) de vierde zege op rij. Doelman Dennis Janssens verscheen door de schorsing van Pedrag Ristovic voor de tweede keer dit seizoen aan de aftrap.

“Tegen Lyra stond ik een eerste keer onder de lat”, vertelt Janssens. “Nadien sukkelde ik met blessures. Nu ben ik opnieuw fit en mocht ik de geschorste Ristovic in doel vervangen. Of ik zenuwachti­g was? Eigenlijk niet. Ik wilde gewoon goed presteren. Onze trainer, Peter Schrauwen, had me vooraf gezegd dat hij van mij verwachtte dat ik negentig minuten voluit zou gaan. Ik heb aan zijn verwachtin­gen voldaan, denk ik. Dat hoorde ik achteraf toch van iedereen. Ik wilde laten zien dat ik volgend seizoen wil meedingen naar de post van eerste doelman.”

In het slot van de wedstrijd probeerde Vorselaar het tij nog te keren door hoge ballen voor het doel van Sint-Job te gooien.

“Die ballen vormden eigenlijk geen probleem, al geraakten we na onze 0-3 voorsprong even uit de wedstrijd. Ik denk dat ik de ballen heb gepakt die ik moest pakken en dat ik mijn steentje tot de winst heb bijgedrage­n.”

Zondag krijgt Sint-Job het derde geklasseer­de Lille op bezoek. Ook dan wil de ploeg de positieve lijn van de voorbije weken doortrekke­n.

“Ons enige doel voor de competitie was het behoud verzekeren. Van dat behoud zijn we nu zo goed als zeker. Nu kunnen we het de ploegen die boven ons staan nog heel lastig maken. We maken een heel speciaal seizoen mee. Hopelijk sluiten we dat goed af. Stel je voor dat we nog in extremis voor de eindronde in aanmerking komen...”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium