Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Het wordt een zenuwslope­nd slot van de competitie”

- (wp)

Fouke Fissers scoorde zondag het tweede en beslissend­e doelpunt op het veld van Poppel (12). Kaart klom inmiddels naar de derde plaats in het klassement. Zondag willen de Brasschate­naars tegen leider Kalmthout revanche nemen voor het gelijkspel uit de heenronde.

“Op Poppel speelden we een spannende en slopende wedstrijd”, aldus Fissers. “We zijn aan een goed seizoen bezig en wilden dat in Poppel bevestigen. We scoorden kort na de rust twee keer, maar via strafschop kwam de thuisploeg tot 1-2 terug. Door een rode kaar voor Denisse moesten we in de laatste vijfentwin­tig minuten met z’n tienen verder. Hierdoor moest ik naast mijn werk op het middenveld ook nog de oprukkende linksback van de thuisploeg opvangen. Na vijfentach­tig minuten was mijn bobijn helemaal af en werd ik vervangen.”

Zondag wordt het weer knokken, want dan komt leider Kalmthout op bezoek. “Kalmthout is wat mij betreft de beste ploeg van de reeks”, zegt Fissers. “In de heenmatch hadden we lang uitzicht op winst, maar uiteindeli­jk moesten we vrede nemen met een gelijkspel. We azen op revanche. Ik vermoed dat de toeschouwe­rs een plezante match tussen twee voetballen­de ploegen zullen voorgescho­teld krijgen.”

Daar eindigt het niet voor Kaart. “We spelen nog tegen de eerste zes ploegen van onze reeks. Het wordt nog een zenuwslope­nd slot van de competitie.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium