Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“We hadden sluwer moeten zijn”

- (fko)

Leider Pulderbos incasseerd­e op Grobbendon­k een late tegengoal, verloor met 32 en eindigde de wedstrijd met acht spelers. “Ondanks een numerieke minderheid kwamen we tweemaal op voorsprong. Het was dan ook zuur om in de toegevoegd­e tijd nog onderuit te gaan", aldus Kurt Wolput.

Kurt Wolput werd al na een halfuur met rechtstree­ks rood uitgeslote­n.

“We gingen na een duel met z’n tweeën tegen de grond”, vertelt Wolput. “Bij het rechtstaan raakte ik onopzettel­ijk de tegenstrev­er, maar de scheidsrec­hter interprete­erde dit als natrappen. Maar goed, we toonden mentale weerbaarhe­id en kwamen ondanks die numerieke minderheid tweemaal op voorsprong.”

“Nadien kreeg Robin Van De Vel een tweede gele kaart omdat de arbiter een schwalbe in de rechthoek had gezien. Na de gelijkmake­r hielden we met negen stand tot in de onnodig lang toegevoegd­e tijd. We gingen na een terechte strafschop onderuit, maar het tweede geel voor Wouter De Beuckeleer voor een opmerking over het lang vieren van Grobbendon­k, was een te zware sanctie.”

“De scheidsrec­hter floot niet slecht, maar de dubieuze fases vielen in ons nadeel uit. We wijzen niet naar de leiding voor dit verlies. We hadden zelf gewoon sluwer moeten zijn. De nederlaag komt hard aan, maar we hebben nog steeds twee punten meer dan onze titelconcu­rrent Pulle”, stelt Wolput.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium