Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 213 T/M 204

Als moderne techniek iets voor jou is, dan kan dit een plezierige dag worden, want er wordt heel wat geïnnoveer­d in jouw omgeving. Laat zien dat het je interessee­rt, daar kan je straks voordeel van hebben.

STIER 214 T/M 205

Door alle turbulenti­e in je werkomgevi­ng ben je niet vrij om bepaalde zaken te doen zoals jij dat graag wilt. Maak er geen drama van, de situatie wordt vanzelf weer beter... morgen!

TWEELINGEN 215 T/M 216

Wat jij het liefst wilt is de alledaagse sleur achter je laten en nieuwe ervaringen opdoen. Alle kans dat die wensen worden verhoord, zowel op het werk als thuis. Klaag echter niet als het iets anders gaat dan gehoopt.

KREEFT 226 T/M 227

Of je nu werk hebt of zoekende bent, er dienen zich aardige mogelijkhe­den aan. Geef je ogen de kost en reageer onmiddelli­jk, want de concurrent­ie slaapt niet. Gelukkig krijg je steun van de sterren.

LEEUW 237 T/M 238

De kortste weg is voor jou een rechte lijn. Heel goed! Maar toch: als je vandaag echt je doelen wilt bereiken, zul je subtiel moeten zijn en hier en daar een omweggetje moeten maken. Niet zo eenvoudig voor een Leeuw!

MAAGD 248 T/M 239

als de ene collega iets voorstelt en de ander weer iets anders, ga dan niet op je achterste benen staan. ze bedoelen het goed en willen je alleen de juiste weg wijzen. liefde: zonder compromiss­en te sluiten, kom je nergens.

WEEGSCHAAL 249 T/M 2310

Een negatieve dag voor jouw teken. Blijf kritisch op alles wat je doet. Zo voorkom je mogelijke fouten en zul je niet in paniek raken maar zonder een schrammetj­e de thuishaven bereiken.

SCHORPIOEN 2410 T/M 2211

Je situatie is veel beter dan je zelf misschien meent. Laat je niet uit de tent lokken en bemoei je niet te veel met de anderen maar doe gewoon wat je moet doen. Ook thuis!

BOOGSCHUTT­ER 2311 T/M 2112

Mercurius is aan je zijde en de zaken gaan goed. Maar als je een delicate zaak moet regelen of aan de onderhande­lingstafel aanschuift, laat dan pas op het laatste moment het achterste van je tong zien.

STEENBOK 2212 T/M 201

Op het werk worden belangrijk­e vernieuwin­gen voorbereid. Zorg dat je ervan op de hoogte blijft zodat je straks niet voor verrassing­en komt te staan. Dit kan ook een kans zijn om je van een onverwacht­e kant te laten zien.

WATERMAN 211 T/M 192

Het gaat niet allemaal zoals je zou willen, terwijl je het toch allemaal in de vingers hebt. Vraag niet meteen om hulp, maar bekijk het probleem eerst van een andere kant en probeer te ontdekken wat je blokkeert.

VISSEN 202 T/M 203

Mars levert het vertrouwen dat anders zo vaak ontbreekt. Eindelijk de kans om een stap in de goede richting te zetten. Overigens lijk je daar ook in je liefdeslev­en de vruchten van te plukken.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium