Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Ik verwacht hier niet veel meer”

Stalone Limbombe lijkt aan laatste maanden bij Antwerp bezig

- (stdr)

Stallone Limbombe (26) is bij Antwerp dé man van de jongste weken. In Anderlecht scoorde hij voor de tweede week op rij. Toch ziet het ernaar uit dat de sterkhoude­r volgend jaar niet meer bij Antwerp speelt. “Het moet van twee kanten komen.”

Eerst dit: Stallone Limbombe lijkt wel over een glazen bol te beschikken. In een interview half december vertelde hij dat hij kan voorspelle­n wanneer hij zal scoren. Om het te bewijzen, zei hij toen: “Let maar op, in Anderlecht ga ik scoren.” En zo geschiedde. Straffe kerel. “Ik zei het je toch?”, lachte Limbombe - die het doelpunt vierde zoals in de film Black Panther en naar zijn maatje Francis Amuzu liep.

Eind dit seizoen loopt zijn contract af. Zijn toekomst bij Antwerp is onzeker. Het is al anderhalve maand geleden dat beide partijen samenzaten, toen kwamen ze er niet uit. “Ik verwacht niet veel meer van de kant van Antwerp”, zei Limbombe over zijn situatie. “Ik wil niet vertrekken want ik voel me hier thuis, maar als ze geen deftige plannen heb- ben met mij, wat wil je dan dat ik doe? Het moet van twee kanten komen. Het is nu anderhalve maand geleden dat ze me een voorstel hebben gedaan. Nadien niets meer. Dus denk ik dat ik niet meer in hun plannen voorkom. Dat voorstel was - laat me het zo omschrijve­n - niet wat ik gewild had.”

Of zijn prestaties nog iets kunnen veranderen? “We zullen zien. Ze hebben me vorige week aangesprok­en om te zeggen dat ze tijdens de stage willen praten. Ik wacht af.” Op de vraag of er al met andere clubs is gesproken, volgde een mysterieus lachje.

Stalone Limbombe ‘‘Het moet van twee kanten komen.’’ “Ik had toch voorspeld dat ik in Anderlecht zou scoren?”

 ?? FOTO BELGA ?? Limbombe scoort.
FOTO BELGA Limbombe scoort.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium