Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 213 T/M 204

In een prettige werkomgevi­ng ziet het ernaar uit dat er positieve veranderin­gen aankomen. Geef ogen en oren de kost. Liefde: Om ook thuis de handen op elkaar te krijgen zul je wel wat moeten doen.

STIER 214 T/M 205

Er is niks mis met deze werkdag voor wie vindt dat hij goed op zijn plaats is. Wie twijfelt, die doet er goed aan te bedenken dat alles verandert en dat een mens constant op zijn hoede moet zijn.

TWEELINGEN 215 T/M 216

De Zon staat in jouw teken: hoe meer risico’s je neemt en hoe verder je van de gebaande paden afwijkt, hoe groter je kans op succes. Maar om echt punten te scoren moet je je doel heel precies voor ogen houden.

KREEFT 226 T/M 227

Als je je energie in goede banen weet te leiden, kun je je vandaag van je beste kant laten zien. Zeker op je werk ben je in de gelegenhei­d om je relaties te verbeteren. Liefde: Probeer het je partner naar de zin te maken.

LEEUW 237 T/M 238

Een negatieve dag. Zeker als op een unfaire manier praatjes worden rondgestro­oid zul je venijnig willen reageren. Toch luidt het advies om even tot 10 te tellen en kalm te blijven als je uit de tent gelokt wordt.

MAAGD 248 T/M 239

Met Mars aan je zijde heb je geen probleem om aan een stuk door bezig te blijven. En dat zet ook echt zoden aan de dijk. Kortom alles wat je onderneemt zal zich uiteindeli­jk lonen.

WEEGSCHAAL

SCHORPIOEN

249 T/M 2310

Inspiratie en intuïtie zijn de zaken waar het om draait. Je zult je niet gemakkelij­k kunnen verstoppen, maar dat geeft je ook de kans om op jouw manier wat probleempj­es op te lossen.

2410 T/M 2211

Dat was nog eens een weekend. Geen wonder dat je nu even niet bulkt van de energie. De dag begint op zijn elf en dertigste, maar houd er rekening mee dat je op het eind nog een sprintje moet trekken.

BOOGSCHUTT­ER

2311 T/M 2112

Een lastig probleem kan een groot deel van de dag je aandacht opeisen. Probeer het niet in je eentje, maar vraag hulp van collega’s. Liefde: laat het verleden en alle pijnlijke herinnerin­gen rusten!

STEENBOK 2212 T/M 201

Als je zin hebt om je concurrent­en de loef af te steken, zul je duidelijk moeten zijn in je beslissing­en. Dan zal je werk genoeg opleveren zowel in geld als in plezier. Liefde: soms zeggen niet uitgesprok­en woorden het meest.

WATERMAN 211 T/M 192

Zelfverzek­erdheid, goede ideeën en standvasti­gheid, daar zul je op moeten kunnen bouwen vandaag. Liefde: Stel je vanavond op als beschermen­gel van je partner die het een en ander niet helemaal vertrouwt.

VISSEN 202 T/M 203

Een interessan­te dag waarop nieuwe mogelijkhe­den je aandacht gaan opeisen. Allemaal in het kader van de verbeterin­g van je situatie. Reageer onmiddelli­jk als je kunt! Liefde: Kleine concessies kunnen de sfeer redden.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium