Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Niet te missen

-

Blind Getrouwd

Realityree­ks waarin enkele singles de gedurfde stap wagen om met een wildvreemd­e in het huwelijksb­ootje te stappen (B). ’Normal life, weeral een nieuw hoofdstuk’, klinkt het bij Marjolein. De vijf koppels zijn een nieuwe fase van het experiment gestart: het samenwonen. Met nog vier weken te gaan, valt de eerste ‘Ik hou van je’. Maar bij wie?

Vtm, 20.35 UUR

Where the Wild Men Are

De Zuid-Afrikaanse Julia en haar man Gareth hebben voor een paar duizend euro’s een afgelegen huis gekocht op het internet. Ben komt er alles te weten over het leven van het koppel in hun landhuisje en eet samen met hen buiten bij het kampvuur. Ondanks de taalbarriè­re probeert Ben kippen te kopen op de markten en leert hij een konijn slachten en stropen.

Canvas, 21.15 UUR

De Ronde

Boudewijn De Bock, CEO van Dyramac, laat zich in de Ronde Van Vlaanderen rondrijden in een vipbusje. Zijn chauffeur is oud-renner Ludo Dierckxsen­s. Assistent Marc Six heeft hem overtuigd om ook een paar bedrijfsre­laties uit te nodigen. ‘s Morgens blijkt dat het vipbusje overboekt is: één persoon zal moeten meerijden in de reclamekar­avaan.

één, 22.10 UUR

Bull

Dramareeks (VS). (seizoensfi­nale) Met Michael Weatherly, Freddy Rodríguez, Geneva Carr, Jaime Lee Kirchner, Annabelle Attanasio, Chris Jackson, Inna Muratova, Gary Wilmes. Bull en het team reizen samen met JP Nunnelly naar Miami om aan een controvers­iële drugszaak te werken. (+12).

Vijf, 22.20 UUR

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium