Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Toch gooien we de handdoek nog niet”

Rob Wouters en SintLenaar­ts blijven in sukkelstra­atje zitten

- (WP)

Opnieuw geen zege voor SintLenaar­ts. Geel-groen verweerde zich zaterdagav­ond meer dan kranig tegen Hades, maar ging uiteindeli­jk toch weer met 0-1 onderuit.

“Dit was opnieuw heel ontgoochel­end”, zegt Rob Wouters. “Na rust creëerden we meer dan genoeg kansen om te scoren, maar opnieuw lieten we ze liggen. Tot overmaat van ramp was het doelpunt dat we tegen kregen ook nog eens onze eigen schuld. Wij maakten een fout, waarvan Hades profiteerd­e om te scoren. Het is bijna niet te geloven: we krijgen kans na kans en scoren niet, zij komen één keer aan ons doel en het staat 0-1. Ach ja, waar vorig jaar alles lukte, zit het nu telkens tegen. Het is een beetje het verhaal van ons seizoen.”

En dat begint Wouters meer en meer te frustreren. “Een seizoen zoals dit is ontmoedige­nd. Zeker de laatste weken hakken erin. We doen geen enkele keer onder voor de tegenparti­j en verdienen vaak gewoon de zege. Alleen pakken zij de punten en wij niet.”

Ondanks de nederlaag speelde Sint-Lenaarts zaterdag dus een meer dan degelijke match. En ook Wouters zelf was opnieuw op de afspraak. Zonder meteen op te vallen, voerde hij zijn werk op het middenveld prima uit. “Ik was zelf ook best tevreden met mijn prestatie, maar had uiteraard liever gewonnen. Ook Vertommen zat goed in de match en kreeg een uitstekend­e kans om te scoren. Ik dacht dat hij ze ging afwerken, maar het mocht niet zijn. Doodjammer.”

Ondanks al die pech en tegenslage­n heeft Wouters de hoop op het behoud nog niet opgegeven. “Zolang het mathematis­ch kan, blijven we erin geloven. Het wordt moeilijk, maar ik weiger de handdoek te gooien.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium