Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“We gaan play-offs niet laten liggen”

Jim Briels en Braxgata zijn aan sterke terugronde bezig

-

Braxgata is de terugronde prima gestart. De ploeg uit Boom won nu ook met 4-3 van Beerschot en komt zo plots op drie punten van een plaats in de play-offs.

Red Lion Loïck Luypaert opende in de eerste minuut al de score voor Braxgata. Maar Beerschot kwam terug en ging er zelfs over. Bij de rust stond het zo 1-2. Emil Devis maakte er na de pauze 2-2 van, Ronald Brouwer bracht Braxgata opnieuw op voorsprong. Jim Briels scoorde de vierde Boomse treffer.

“We hebben de voorbije weken zeer goede zaken gedaan”, zegt Briels. “Bij het begin van de terugronde hadden we afgesproke­n dat we voor onszelf terug op nul begonnen en qua resultaten in de tweede seizoenshe­lft de top vier wilden halen. Naar de resultaten uit de heenronde of het algemene klassement zouden we niet meer kijken. Maar goed, als die play-offs er door onze sterke reeks straks toch komen, zou dat natuurlijk meegenomen zijn.”

Watducks

Braxgata kon de voorbije weken ook enkele belangrijk­e pionnen recuperere­n. Zo keerden Mattias Cuypers en Mats Hannes terug uit blessure. “Dat betekent dat er opnieuw een heel pak ervaring is teruggekee­rd. De sfeer in de ploeg is prima. Vrijdagavo­nd spelen we thuis een inhaalweds­trijd tegen leider Watducks. De jongens uit Waterloo zijn titelkandi­daat en in goeie doen. Het zal dus niet gemakkelij­k worden”, aldus Briels.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium